Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bancuri v2 - fara poze !

Postări Recomandate

Femeia este ca o lubenita ...

multi o ciocanesc ...

unul o ia acasa !

Gigel din Dabuleni

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Acum 30 minute, yo8tot a spus:

Au publicat primul mesaj interceptat:
„Tavariși, aici este brigada de recunoastere din Kiev! Raportam ca am pierdut pana acum 6 tancuri si 10 oameni si tot nu am gasit un chioșc care sa mai aiba vodka la raft. Daca nu primim intariri in urmatoarele 2 ore, incercam sa dam niste motorina prin paine.”

Harașo, Harașo!!! 

Link spre comentariu

*** Un bărbat vine la un chiosc de ziare în Moscova, cumpără ziarul, citeste prima pagină apoi îl aruncă. A doua zi, la fel, vine, citeste prima pagină, aruncă ziarul. A treia zi, vânzătorul nu se mai poare abtine si-l întreabă: 
- Dar ce anume cautati?
- Un anunt funerar, răspunde bărbatul
- Dar aceste anunturi nu sunt pe prima pagină. 
- Ăla pe care-l astept eu va fi!

Link spre comentariu

Mai invioram atmosfera........ :) 

-Se zice că femeile își iubesc mai mult copiii decât soțul. Și totuși pe copii îi lasă uneori cu vecina… pe soț, niciodată…

-Partenerul visurilor tale exista, trebuie doar sa dormi mai mult… 

-Știați că dacă un bărbat fură inima unei femei poate primi închisoare pe viață? Mă rog, în cazul în care se căsătorește cu ea.

-Am și eu o întrebare, dacă ai 50 de ani și găsești una de 25, înseamnă că ți-ai găsit jumătatea?

-Bărbaților le e greu să găsească punctul G pentru că femeile au mania de a muta mereu lucrurile de la locul lor…

-Voi, în afară de: Te iubesc, mi-e dor de tine, ești totul pentru mine, ce glume mai știți?…

-… era așa de nerăbdătoare… încât a venit la prima întâlnire

în rochie de mireasă!

-Să nu faceți dragoste pe balcon! Dragostea e oarbă, dar vecinii, nu!!

-Soțul meu sughite de o jumătate de oră… Oare dacă îi spun că nu mai are nici un ban pe card… îi trece?

-De trei ori am fost în vacanță și de trei ori soția mea a rămas însărcinată... Data viitoare nu mai ține, o iau cu mine!!!  

-Bărbatul dacă tace, e gânditor. Femeia dacă tace, gânditorul a dat de dracu’!

-Soție credincioasă: femeia care-și face semnul crucii înainte să meargă la amant..

-Promoție de Crăciun: Mă iei de nevastă și primești doi copii gratis!  

-Sexul, după o anumită vârstă, ar trebui scos din lista de păcate și pus în cea de miracole.

- Mă, Gheorghe, ai auzit că-n triburile din Africa își vând nevestele?

Tu m-ai vinde pe mine?

- Ce tăt vorbești acolo, tu? Eu te-aș face cadou!!

-Tu și soția ta aveți uneori păreri diferite?

- Da, dar ea nu știe…

- Stai toată ziua pe telefon!!

- Și tu stai toată ziua pe nervii mei…

-Niciodată să nu râzi de alegerile nevestei! Și tu ești una dintre ele...

- Soacră-mea a fost ieri la expoziția de vipere!

- Și?

- A luat locul I! 

-Barmanul:

- Soția dumneavoastră e superbă…ce doriți de băut?

- Dă-mi exact ce ai băut și tu!

-Soția:

- Încă un cuvânt de la tine și plec la mama!

Soțul:

- Taxi!!!  

-Un soț nervos rupe, sparge, înjură… O femeie nervoasă nu face nimic. Nici mic dejun, nici prânz, nici cină… 

-Zicea Neti, la horoscop, că mă căsătoresc… Acu’… ce dracu’ fac cu nevastă-mea?! 

-Locul femeii este în bucătărie... Picior peste picior, cu un pahar de vin în mână, privindu-ți soțul cum gătește cina!  

-Soțul, rezolvând integrame, își întreabă soția:

– Primul bărbat, 4 litere?

– NICU!  

- De ce v-ați omorât soția după 30 de ani de căsătorie?

- De lene… am tot zis: lasă că mâine, lasă că poimâine... 

-Am încercat de toate cu soțul meu în pat. Am ajuns amândoi la aceeași părere. Cel mai mult ne plac semințele.  

-Păi, dacă asculți ce spun femeile rezultă un mare paradox: toate au copii geniali, deși absolut toate au bărbați idioți… 

-Dacă bărbatul tău are ochi pentru o altă femeie, înseamnă că el nu mai are nevoie de acel ochi…

-Trebuie să returnez acești ochelari pe care i-am luat soțului meu. Tot nu vede lucrurile ca mine… 

-Matematica pe înțelesul tuturor: când tu ai 20 lei și nevastă-ta 5, ea are 25 lei.  

- „Săptămâna trecută am pierdut un prieten și un partener de băutură de toată isprava! Săracul, și-a prins degetul într-o verighetă!”

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări