icar Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Maresale, fara poze! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 (editat) Ete na, e text. (parcă e continuarea) (Au fost interzise pozele haioase pe post de bancuri.) O blondă la doctor: – Domnișoară, atunci când faceți dragoste, vorbiți cu soțul? – Da, doar în cazul în care îmi dă telefon! Editat Ianuarie 6, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 - Tu pe unde mai lucrezi? - Nicaieri...Dar tu? - Vizavi de tine! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 (editat) O tânără vopsită blond platinat apare pe o terasă din Pantelimon, foarte veselă : – Azi am luat examenul de admitere la Spiru Haret.Fac cinste! O Skol la toată lumea! Editat Ianuarie 7, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Femeile capabile sa schimbe barbatii, exista. Se numesc infirmiere. Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 - Cum ai saracit asa, omule? Femei, bautura? - Nu, am uitat lumina aprinsa... Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Caz real, mai ceva ca un banc... https://www.libertatea.ro/stiri/model-brazilia-sologamie-3931367 Citeşte întreaga ştire: Un model din Brazilia s-a căsătorit cu sine, dar a divorțat după trei luni: „Am întâlnit pe cineva special” Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Oare cum o fi decurs partajul? Link spre comentariu
grosu99 Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 A fugit cu mana lui in lume ! Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Vreau sa stiu! De ce Noe nu a omorât tintarii, atunci când erau doar doi. O tânără, proaspăt căsătorită, se duce, în lacrimi, la maică-sa: – Mamă, m-a bătut sotul! – Cum? Doar a plecat ieri în deplasare! – Si eu am crezut la fel! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 - Cât costă o săritură cu parașuta? - 350 de lei. - Și dacă nu se deschide? - Vă returnăm banii pe loc. (i-a omorât, dar țânțarii sunt nemuritori, apă plus larve = țânțari) Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Banc propriu : Peste ani : ce va aduceti aminte despre primul lockdown din pandemia de Covid? - a fost o perioada cand era mai usor sa faci rost de marihuana decat de drojdie.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Rusia : Declarăm, război României. România : Dosar cu șină aveți? Rusia : Pardon? România : Dosar cu șină aveți? Cu declarația de război în copie și în original, copie de pe certificatul de naștere și trei poze tip buletin. Costă 10 lei,depunerea dosarului! Rusia:...!?!? ... Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 - Pâna când mai putem face bancuri cu Putin? - Pâna trece Prutul! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Erdogan îl sună pe Vladimir Putin: - Băi ţarule, de când bombardaţi Siria o grămadă de avioane de-ale voastre au intrat în spaţiul aerian al Turciei. Ce naiba e cu ele? - Scuze, sultane, dar aşa sunt soldaţii ruşi, se cred încă la ei acasă! - Păi cum aşa? - Păi în Rusia, soldaţii mei se pot duce oricând peste orice ţară vecină, cum au ei chef! Link spre comentariu
Postări Recomandate