Barbaro Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 (editat) La 01.07.2021 la 18:04, icar a spus: Sotul a aflat ca sotia l-a inselat, când a fost la pescuit. Si el a disparut. Ea nu l-a mai vazut o saptamâna. Apoi a inceput, abia, abia, sa-l vada, cu ochiul sting. A-ți postat-o consecutiv... Și io mai uit. Hi. Editat Iulie 6, 2021 de Barbaro Link spre comentariu
icar Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 (editat) Aoleuuuu! Neamtul ala mic si rau e de vina! Dintii catre limba: - Daca te presam putin, te puteam taia! Limba raspunde: - O singura injuratura daca rostesc catre cineva, zburati toti 32! Editat Iulie 6, 2021 de icar Link spre comentariu
icar Postat Iulie 10, 2021 Partajează Postat Iulie 10, 2021 In sfârsit, o veste buna pentru nostalgicii comunismului: a aparut primul magazin on-line in care nu se gaseste nimic! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2021 Partajează Postat Iulie 14, 2021 Doi prieteni discută la o bere: - Plec în vacantă și nu pot să nu mă gândesc că de câte ori am mai fost în vacanță soția mea a rămas gravidă!! - Și te-ai gândit ce să faci? - Cred că de data asta o iau cu mine. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 14, 2021 Partajează Postat Iulie 14, 2021 Stiati ca in insulele Canare nu sunt canari? Tot asa si cu insulele Virgine. Nici acolo nu sunt canari. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Am luat o punga, cu sare de Himalaia, pe care scrie ca s-a format in urma cu 250 milioane de ani, dar expira in august. Daca nici asta nu e ghinion.... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Am o nelamurire: astia de 60 de ani, care mai lucreaza, trebuie sa cedeze locul, in autobuz, pensionarilor de 45 de ani? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Medic: De ce nu vreti să vă vaccinati ? -Am platfus. Medic: Dar acesta nu este un motiv. -Am la creier, nu la picior. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 ^ Not funny. La scoțieni, MacSullivan îi spune copilului să ceară vecinului un ciocan. - Vecine, dă-mi și mie ciocanul împrumut, te rog. - Nu pot acum, lucrez cu el. Malcolm se întoarce cu mîna goală. - Tată, n-a vrut să mi-l dea. - Ce zgîrcit... Adu-l pe al meu! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 O tinara familie de scotieni, pleaca in concediu. Din usa, fata ii spune mamei: - Mama, ai grija sa-i iei tatei ochelarii de pe nas, când nu se uita la nimic! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 Un scoţian pe patul de moarte: - Mamă, eşti aici? - Da, aici sunt fiule! - Soţia mea este aici? - Da, e şi ea aici, lângă tine! - Dar copii mei, sunt şi ei aici? - Da, şi ei sunt tot aici, cu tine! - Şi atunci, de ce puii mei arde lumina în bucătărie!? Link spre comentariu
icar Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 Pustiul unui scotian, intra in casa gafaind: - Tata, am economisit 50 de pence! - Cum, intreaba tatal? - Pai, in loc sa urc in tranvai, am aleragt pe linga el pina acasa! - Fraiere, mai bine alergai pe linga un taxi si economiseai doua lire! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 De ce se îmbolnăvesc scoțienii? - Cumpără produse când sunt la promoție și le mănâncă atunci când revin la prețul normal... Link spre comentariu
deneinvins Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Ciobanul către măgar : - Pentru astăzi s-a anunțat ceață. Vezi, să nu dispari ! Link spre comentariu
icar Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Am intrat într-o reprezentanţă auto şi i-am spus managerului: – Soţia mea ar dori să discutaţi despre Loganul din vitrină. – Îmi pare rău, domnule, dar nu avem nici un Logan în vitrină. – Credeţi-mă pe cuvânt… acum aveţi! Link spre comentariu
Postări Recomandate