Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bancuri v2 - fara poze !

Postări Recomandate

Ieri seara, in timp ce eram in intr-un supermarket, am vazut cum un un cetatean, asa, mai in etate, venise sa returneze o cutie cu pre****tive. Am tras cu urechea, eram curios care-i motivul. Cetateanul a vrut sa cumpere un lacat cu cifru...dar surpriza, erau pre****tive.

res_e5d9ab6bfab72e80a40fb19716c10e48.jpg

Speram sa fie ca in bancurile alea cand motivul returului e ca pre****tivele se indoaie la mijloc...sau ca nu au nimic inauntru...

Link spre comentariu

Oricit de periculos ar fi virusul, oricit de bun ar fi vaccinul, tot prostia ramâne adevarata amenintare la siguranta nationala.

Un cetatean s-a dus la primarie sa-si declare veniturile.
- N-am venit ca am venit, am venit ca n-am venit!

Link spre comentariu

Se intâlnesc doua prietene:
– Ce mai faci, draga?
– Sunt suparata! Sotul meu m-a ofensat grav!
– Cum asa?
– L-am rugat sa-mi dea 200 de lei, ca sa ma duc la un cabinet de infrumusetare, iar el s-a uitat la mine si mi-a dat 500!

Link spre comentariu
Soțul și soția merg la un psiholog, deoarece după 20 de ani de căsătorie, bărbatul este foarte deprimat...
Când este întrebat care este problema, bărbatul scoase o listă lungă și detaliată cu tot ce a avut de îndurat în acei 20 de ani:
- Lipsă de atenție;
- Lipsă de sex;
- Lipsa de confidențialitate;
- Lipsa comunicării;
- Singurătate;
- Nu mă simt apreciat;
- Nu mă simt iubit;
- Nu mă simt dorit .
În cele din urmă, terapeuta, foarte drăguță, se ridică, se apropie de barbat, îi ceru să se ridice și să-l îmbrățișeze și, sărutându-l cu pasiune, îl puse pe canapea, își scoase hainele și făcură dragoste cu pasiune, în timp ce soția îi privea șocată...
Când terapeuta termină, se îmbracă, își aranjă părul și se așază lângă bărbatul care rămase fără cuvinte...
Terapeuta îi spuse doamnei:
- De asta are nevoie soțul tău, de cel puțin 3 ori pe săptămână! Crezi că se poate?
Femeia medită un moment și răspunse:
- Îl pot aduce luni și miercuri, dar vineri nu pot, că fac zacuscă !
Link spre comentariu
Acum 2 ore, icar a spus:

Telefoanele din ziua de azi, sunt atât de scumpe incât, daca aluneci pe gheata si auzi o pocnitura, te rogi sa fie piciorul !

Buna

Un scotian avea o sticla in buzunarul din spate al pantalonilor.

Cade pe scari si se simte ud.

-Sper sa fie sange.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Am tusit in masina si GPS mi-a zis:
- Asculta mosule, ia da-te tu jos, ca nu am chef sa stau, in garaj  doua saptamini!

Iubitule, am luat permisul de conducere, daca te imbeti, pot sa conduc eu!
- Nu mai beau in viata mea!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Superman survoleaza New York-ul când, deodata, pe un zgârâie-nori o vede pe Superwoman goala, cracanata si culcata pe spate. Intra asta în picaj, aterizeaza la punct fix, i-o trage cu a cincea viteza cosmica si pleaca la fel de repede cum o venit.

- Ce-a fost asta? îl întreaba Superwoman pe Invizible Man care tocmai o prelucra.

- Nu stiu, raspunde acesta, dar dintr-o data simt ca ma ustura curu' de-nebunesc.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Trebuie neaparat sa-mi comand câteva rochii noi.
– Bine, zice sotul, dar toate dulapurile sunt pline cu rochiile tale!
– Stiu, dar pe toate mi le-au vazut vecinii!
– In cazul acesta, ar fi mai bine sa schimbam cartierul, ar fi mult mai ieftin!

Link spre comentariu

Am un respect deosebit pentru pisici.
Am dus pisica in alt oras, am lasat-o la groapa de gunoi, printre boschetari, fara nici o posibilitate de supravietuire. Fara urlete, fara amenintari, fara reclamatie la politie. Nu ca soacra-mea!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări