zvonacfirst Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Doi prichindei se laudă cu bunicile lor. - Bunica mea este mică, zice primul. - Bunica mea este și mai mică, dă replica al doilea. - Bunica mea este așa de mică încât trebuie să sară ca să aprindă lumina. - Bunica mea este și mai mică, trebuie să se urce pe scăunel ca să aprindă lumina. - Bunica mea este așa de mică încât trebuie să se ridice pe vârfuri ca să apese clanța. - Bunica mea este și mai mică, trebuie să se urce pe scăunel ca să apese clanța. - Bunica mea este așa de mică încât poate să treacă pe sub ușă. - Bunica mea este și mai mică, trebuie să se urce pe scăunel ca să treacă pe sub ușă. Link spre comentariu
icar Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 - Cum se mai comporta pacientul ?, intreaba medicul. – Zice ca ar vrea sa ajunga acasa, ca-i este dor de nevasta… – Este clar, iar delireaza ! Link spre comentariu
ratza Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Auzite recent: Cum se numeşte un vîlcean cu Covid? Oltean infect. Cum se numeşte un sibian cu Covid? Cioban fără gusturi. Link spre comentariu
morarul Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Dar, mergînd pe filiera regionalismui istoric, cum s-ar denumii un concetățean cu simțul mirosului afectat? (transpirat/nespălat/duhnind a mahoarcă sau a poşirci alcoolice). Întreb doar, nu săriți să dați cu parul! Link spre comentariu
icar Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Morarule, era doar un banc! - Cum vezi o bunaciune, cum uiti ca esti insurat! - Ei pe dracu, atunci imi aduc aminte! Link spre comentariu
deneinvins Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 El : - Draga mea, îmi place de tine, îmi ești dragă și te iubesc foarte mult ! Ea : - Tu vorbești sau berea ? El : - Eu vorbesc, cu berea ! Link spre comentariu
icar Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 Inainte sa plec in vacanta, prietenii m-au avertizat: – Ai grija acolo, in Thailanda, când agati vreo femeie… nu toate sunt ceea ce par a fi. Asa ca am intâlnit aceasta femeie frumoasa… arata ca o femeie, dansa ca o femeie, saruta ca o femeie, dar când m-a dus la ea acasa si a facut o parcare laterala perfecta, am stiut ca ceva nu e in regula… Link spre comentariu
deneinvins Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 Ea : - Dragul meu, nu te mai suport cînd ești beat ! El : - Draga mea, eu nu te mai suport cînd sînt treaz ! Link spre comentariu
icar Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 M-a pus naiba sa ma uit la stiri, acum citesc Bacovia, sa ma inveselesc. Link spre comentariu
merck Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 O cheama Daciana, s-a dezvirginat intr-un Golf 3, dar nu i-a Passat, dupa o saptamana Bora toata ziua, oricum n-o Audi nimeni si acum Mercedes la ginecolog daca nu i-a Passat! Link spre comentariu
icar Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 ‐------------------------ M-a pus naiba sa ma uit la stiri, acum citesc Bacovia, sa ma inveselesc. Carul Mic si Carul Mare, le-ai pus Doamne la loc sfânt, sus pe cer; dar din eroare, ai pus boii pe Pamint. Link spre comentariu
morarul Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Acum 6 ore, icar a spus: ‐------------------------ M-a pus naiba sa ma uit la stiri, acum citesc Bacovia, sa ma inveselesc. Carul Mic si Carul Mare, le-ai pus Doamne la loc sfânt, sus pe cer; dar din eroare, ai pus boii pe Pamint. Atenție, stimate coleg: El este animalul de povară, apreciat sau chiar preamărit, în anumite religii sau societăți! Deci sintagma: -Eşti un bou, nu este neapărat o jignire. Exemplu: Tragi la jug ca un bou! Boii au fost şi sunt nişte ființe animale docile şi credincioase, care i-au servit omului modern, în evoluția sa. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 17, 2021 Partajează Postat Mai 17, 2021 La 15.05.2021 la 18:26, icar a spus: ‐------------------------ M-a pus naiba sa ma uit la stiri, acum citesc Bacovia, sa ma inveselesc. Carul Mic si Carul Mare, le-ai pus Doamne la loc sfânt, sus pe cer; dar din eroare, ai pus boii pe Pamint. Buna Nu e Bacovia. Este o epigrama din Romania,Pastorel Teodoreanu. Totul adevarat din pacate. A mai avut o epigrama asemanatoare: "Caligula imperator Si-a pus calul senator Comunistii mai sinistrii Au facut din boi ministrii." Spor tuturor. Alex Spor tuturor Alex Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 17, 2021 Partajează Postat Mai 17, 2021 Din câte știu eu originalul era cu referire la Petru Groza nu la comuniști : http://www.citatepedia.ro/index.php?id=139029 Boul fiind Zăroni, ministrul agriculturii. Link spre comentariu
icar Postat Mai 19, 2021 Partajează Postat Mai 19, 2021 Seara, pe o banca în parc, un baiat si o fata. Tipul ii atinge in permanenta spatele. In cele din urma, ea intreaba: – Ce faci? – Caut sânii. – Sânii sunt în fata! – Acolo am cautat deja. Link spre comentariu
Postări Recomandate