-Atlas- Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Buna Emanciparea Un moldovean, după vreo patru ani de lucru în Italia se intoarce în patria mamă. Într-o seară se duce în vizită la un cumătru. Ia o sticlă de Martini și niște banane pentru fiul cumătrului. Stau ei la masă, beau, mănâncă, discută despre viață, etc … La un moment dat vine băiatul, ia o banană de pe masă și o mănâncă cu tot cu coajă. Omul, în gandul lui: “Dacă-i zic ceva, o să pară că am venit cu fițe din Europa și o să se supere.” Și tace. Mai trece o bucată de timp, copilul mai ia o banană și iar o mănâncă cu tot cu coajă. Omul nu mai rabdă (sa nu i se facă rău copilului), și-i zice cumătrului: – Auzi, cumetre, da’ baiatu’ matale nu mănâncă corect bananele! La care, tatăl: – ‘Tu-ți soarili mă-tii de copil! Cu pâine, ți-am zis! Cu pâine! Spor tuturor Alex L.E. Acum un caz real,auzit de mine in gara Ileanda. Un pusti manca o banana(corect de data asta).O batrana se uita la el si zice: -In sfarsit am vazut si eu cum se mananca pastaile astea. Spor inca odata. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Azi l-au arestat pe frizerul din cartier pentru trafic de droguri. De 8 ani sunt clientul lui, dar nu stiam ca e frizer! Romania - o țara aflata, veșnic, intre mântuire si mântuiala! Link spre comentariu
popescuion Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 O babuta la un magazin de peste intreaba vinzatorul : - E proaspat maica pestele ? -E proaspat mamaie, nu vezi ca misca ? Da , maica si eu misc dar proaspata nu mai sunt.! Link spre comentariu
icar Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Am ajuns foarte rau! La spital te ard, la biserica te ineaca, la crâșma nu-ti dau voie inauntru! Link spre comentariu
icar Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 Daca intr-un grup de 40 de persoane, 2 se gandesc la sex si restul la mancare, este nunta; Daca intr-un grup de 40 de persoane, toate se gandesc la mancare, este parastas; Daca intr-un grup de 40 de persoane, toate se gandesc la sex, este team building! Link spre comentariu
franzm Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 M-am apucat sa studiez medicina. Nu poate fi prea greu, de vreme ce nu mai exista decât o singura boala. Link spre comentariu
icar Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Domnişoară, de câte ori îmi surâdeţi, îmi vine să vă invit la mine. – Vai, sunteţi un seducător! – Nu. Sunt dentist! Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 "Vreau să vă anunț că am făcut ieri vaccinul SARS-COV2, varianta rusească, și țin să vă informez că vă panicați degeaba. Nu există niciun efect secundariski да здравствует президент путин." Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Fază reală: -Înainte de revoluție prin ”85....Facultatea de electrotehnica Craiova ,căminul 10 și ușa de la o anumită cameră.... ...pe ușă scria: -Bate și ți se va deschide! -Intră și vei fi bătut! -Dacă reziști, dai de băut! Link spre comentariu
icar Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 - Doctore, sunt extrem de deprimat, nu mai am nici pofta de viaţa! Ce ma sfatuiesti: sa ma sinucid, ori sa-mi inec disperarea in bautura. Cum e mai bine ? – Depinde de cum stai cu ficatul… - Doctore, am probleme mari! Fac dragoste cu sotia mea, ore in sir, pâna imi pierd puterile, ea are orgasme multiple, eu nimic! Ajutor! – Rezolvam, nu e dificil… Dar...de ce sunteti atit de speriat? De ce va tot uitati în jur? – Sotia mi-a spus: “Daca te duci la doctor, te omor!” Link spre comentariu
icar Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 Strict autentic. La o gradinita, inspectie de grad, la clasa. Tema: calul. Educatoarea intreaba, copiii raspund. - La ce folosesc picioarele calului? - La mers si alergat, raspund copii in cor. - Dar ochii? - Ca sa vada, raspunde corul! - Dar urechile? - Ca sa auda! - Dar nasul? - ..... liniste, aici copiii s-au blocat! Educatoarea, ca sa ii ajute, le da un indiciu: - Ginditi-va, noua, la oameni la ce ne foloseste nasul? Atunci un pusti sare in picioare triumfator: - Stiu eu: la curs mucii! Link spre comentariu
icar Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 - De ce ai fugit din sala de operatie, inainte de a fi operat? – Pentru ca infirmiera spunea tot timpul: ”Curaj, nu va fie teama, este o operatie usoara? - Pai si? Asta nu te-a linistit? – Nu, pentru ca vorbea cu chirurgul! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 Buna Voua,ardelenilor nu va plac melcii. Ba ne plac,da'nu-i putem prinde. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
icar Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 - Mă dară, cum se zice, Cluj sau Cluuuuj? - Cluj! - No mă, da' de ce te grabesti? - Ma Ioane, pun pariu ca in doua ceasuri trec pe partea ailalta a drumului? - Du-te mă, ca dară nu esti accelerat! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 -Doctore, după vaccin pot să fac sex? -Evident! -Ce bine, că înainte nu puteam. Link spre comentariu
Postări Recomandate