Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bancuri v2 - fara poze !

Postări Recomandate

Buna

Emanciparea

Un moldovean, după vreo patru ani de lucru în Italia se intoarce în patria mamă. Într-o seară se duce în vizită la un cumătru. Ia o sticlă de Martini și niște banane pentru fiul cumătrului.
Stau ei la masă, beau, mănâncă, discută despre viață, etc …
La un moment dat vine băiatul, ia o banană de pe masă și o mănâncă cu tot cu coajă. Omul, în gandul lui:
“Dacă-i zic ceva, o să pară că am venit cu fițe din Europa și o să se supere.” Și tace.
Mai trece o bucată de timp, copilul mai ia o banană și iar o mănâncă cu tot cu coajă. Omul nu mai rabdă (sa nu i se facă rău copilului), și-i zice cumătrului:
– Auzi, cumetre, da’ baiatu’ matale nu mănâncă corect bananele!
La care, tatăl:
– ‘Tu-ți soarili mă-tii de copil! Cu pâine, ți-am zis! Cu pâine!

Spor tuturor

Alex

L.E.

Acum un caz real,auzit de mine in gara Ileanda.

Un pusti manca o banana(corect de data asta).O batrana se uita la el si zice:

-In sfarsit am vazut si eu cum se mananca pastaile astea.

Spor inca odata.

Link spre comentariu

Daca intr-un grup de 40 de persoane, 2 se gandesc la sex si restul la mancare, este nunta;
Daca intr-un grup de 40 de persoane, toate se gandesc la mancare, este parastas;
Daca intr-un grup de 40 de persoane, toate se gandesc la sex, este team building!

Link spre comentariu

- Doctore, sunt extrem de deprimat, nu mai am nici pofta de viaţa! Ce ma sfatuiesti: sa ma sinucid, ori sa-mi inec disperarea in bautura. Cum e mai bine ?
– Depinde de cum stai cu ficatul…

- Doctore, am probleme mari! Fac dragoste cu sotia mea, ore in sir, pâna imi pierd puterile, ea are orgasme multiple, eu nimic! Ajutor!
– Rezolvam, nu e dificil… Dar...de ce sunteti atit de speriat? De ce va tot uitati în jur?
– Sotia mi-a spus: “Daca te duci la doctor, te omor!”

Link spre comentariu

Strict autentic.

La o gradinita, inspectie de grad, la clasa. Tema:  calul. Educatoarea intreaba, copiii raspund.

- La ce folosesc picioarele calului?

- La mers si alergat, raspund copii in cor.

- Dar ochii?

- Ca sa vada, raspunde corul!

- Dar urechile?

- Ca sa auda!

- Dar nasul?

- ..... liniste, aici copiii s-au blocat!

Educatoarea, ca sa ii ajute, le da un indiciu: 

- Ginditi-va, noua, la oameni la ce ne foloseste nasul?

Atunci un pusti sare in picioare triumfator:

- Stiu eu: la curs mucii!

Link spre comentariu

- De ce ai fugit din sala de operatie, inainte de a fi operat?
– Pentru ca infirmiera spunea tot timpul: ”Curaj, nu va fie teama, este o operatie usoara?

- Pai si? Asta nu te-a linistit?
– Nu, pentru ca vorbea cu chirurgul!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări