icar Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 - Femeie, ce naiba faci la fereastra? - Ma gindesc daca sa sar, sau sa o inchid... - Sari!...o inchid eu dupa aia.. Link spre comentariu
yo9dl Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 În sala de operaţie, chirurgul striga la asistent: -Anestezie !!! -De-a noastră, sau de import? -De import! -De import s-a terminat.... -Atunci, de-a noastră !!! -Nani, nani... Bolnavul: -Doctore, dupa operatia la amigdale ma doare rau de tot in spate, jos, spre mijloc...insuportabil !!!!! -Eh, e normal, sa te doara putin - o vreme .... Ti-am scos un rinichi !!!! -Mie ?????? , eu n-aveam probleme cu rinichii !!!!! -Oh, stiu, dar aveam eu o obligatie.... Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 - De ce un cotet are doua usi? - Pentru ca, daca ar avea patru, ar fi un autocotet! (banc spus de nepoțica!) Link spre comentariu
yo9dl Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 E primul an când nu merg în Dubai din cauza Covid-19. În ceilalți ani, nu am fost din cauza banilor. - Doamna, sotul dvs. se zbate intre viata si moarte. - Asa e el, mai nehotarat. Incredibil ce pot sa faca oamenii pentru bani! Eu, de exemplu, ma duc la lucru! Toata lumea trebuie sa creada in ceva. Eu cred ca o sa mai beau o bere! Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 - Parinte, ieri a fost nevasta la spovedanie...ce a marturisit? - Taina spovedaniei e sfinta fiule...da' numa ai grija cu coarnele alea...sa nu-mi darimi vreo icoana... Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Vreau sa intreb pe barbatii care se insoara a doua oara: ce nu v-a fost clar prima data? Link spre comentariu
dorian 70 Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 (editat) La o expoziție de pictură abstractă era un tablou înrămat cu titlul Vaca paşte iarbă verde, dar care era de fapt o pânză albă. Sigur că unii vizitatori au încercat să se uite la el din diferite unghiuri, au stins lumina, dar tot o pânză albă vedeau. Ultima soluţie a fost să apeleze la autor și la întrebarea: -Unde este iarba? Acesta le răspunde, că a păscut-o vaca. Se continuă cu întrebarea: -Unde este vaca? Acesta le răspunde că vaca săturându-se a plecat acasă... ********* Un ardelean stând la ocazie, trece o căruță și întreabă pe vizitiu: - No bade, departe-i Clujul? Acesta-i spune: Nu. -Mă iei și pe mine în căruță? Vizitiul zice: Urcă! După vreo oră de mers, pasagerul îl întreabă din nou: - No, bade, departe-i Clujul? La care vizitiul îi răspunde: Acuma, da! Editat Noiembrie 8, 2020 de dorian 70 Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Why can’t Trump go to White House anymore? Because it’s FOR BIDEN! Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Un taxi este oprit în trafic de un poliţist: – De ce conduceţi taxi dacă nu aveţi atestat? – Un coleg de-al dumneavoastră mi-a spus! – Cum să vă spună aşa ceva? – Da, da! Mi-a spus că dacă beau, să merg cu taxi-ul. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Nevasta: - Sunt nervoasa! Sotul: - Iar sau inca? - Frumosul meu, ingerasul meu, unde esti? - In dormitor, iubito! - Tu ce te bagi in seama, imi cautam catelul! Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 La farmacie intra o tipa. -Aveti pre****tive XXL? - Da! - Pot sa mai ramin pe aici, sa vad cine le cumpara? Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Mi-am pus cite o cafea in fiecare camera, si acum bat cafenelele! Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 21, 2020 Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Pina acum citva ani, crema mea favorita era Nivea. Acum e Voltaren! Expertii germani, lauda invatamintul romanesc. Cu noua metoda, on-line, se mai asigura o generatie de culegatori de sparanghel... Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 21, 2020 Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Tocmai ce am vazut un clip pe Internet. Mama se minuna cat de bun e filmul de-l vedea la TV. Se aude copilul de langa ea: mami, stii ce e bun cand te uiti la TV? Mama: Ce? Copilul: Incepe cu PO... si se termina cu RN. Mama dupa 2 secunde face ochii mari si da sa explodeze... Copilul: POPCORN. Link spre comentariu
Postări Recomandate