NICA Postat Mai 22 Autor Partajează Postat Mai 22 Toti melcii ocolesc Sibiul ca e unul pe acolo care e profesor de fizica si i-a mintit pe citiva ca ii scapa de forta gravitationala si ii face sa zboare si nu mai trebuie sa se tarasca.Dupa citeva meditatii cum acestia nu au avut cu ce plati le-a luat casele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 https://atlas-geografic.net/teoria-pamantului-in-forma-de-gogoasa/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3M8AuESgOjSAj4mUapR8pHXKMubXAXubYnau3wFJ9bRKicnVs1JVOA9sI_aem_AbjYJ1VIVUh0glEatRy3Dkv2Ogqre_X_hvxyDbP0rVCkLlg9R3RFQd-1MqH4IGGYM0d-wMIHfzkbZvpib3o88Rx9 Link spre comentariu
validae Postat Mai 31 Partajează Postat Mai 31 Am despărțit ,,bancurile fără poze,, de alea cu poze....dar degeaba. Aici ar fi trebuit să puneți bancuri scrise. Dar ați ajuns să puneți orice altceva. Dincolo, la alea cu poze au început discuții politice, am șters de m-am plictisit....suntem un popor condamnat.Chiar nu putem face ceva cum trebuie. Asta e.... Link spre comentariu
Postări Recomandate