sesebe Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 (editat) Am o cameră pt experimente, cred ca ceva Logitech, e desfacuta fara carcasa, si am permanent probleme cu driverele. Am win 7. Editat August 3, 2020 de validae Link spre comentariu
mama Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 (editat) Dacă cumva (sau presupui că) este acest model vechi (U-V0026) care a avut astfel de probleme: încearcă asta (utilitar cu driverul inclus - funcționează corect în 7/8.1/10) https://www.mediafire.com/file/n9r2q8cmmzucdgn/file Editat August 3, 2020 de validae Link spre comentariu
sesebe Postat August 3, 2020 Autor Partajează Postat August 3, 2020 Am sa încerc, merci. Nu-i modelul acela. E ceva sferic as zice. Link spre comentariu
mama Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 43 minutes ago, sesebe said: Nu-i modelul acela. E ceva sferic as zice. Dacă nu funcționează nici utilitarul respectiv anunță-mă și am să-ți explic mâine pe larg (cu capturi făcute chiar în win7) cum poți depista exact ce model de webcam este chiar daca nu mai are caracasă și, implicit, driverul necesar. Astăzi, din păcate, nu prea am timp, dar presupun că nu este nicio urgență. Link spre comentariu
sesebe Postat August 3, 2020 Autor Partajează Postat August 3, 2020 (editat) Din pacate nu merge. Sistemul pe care vreau sa o instalez este acesta: Editat August 3, 2020 de sesebe Link spre comentariu
validae Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Ai încercat camera pe un sistem cu Linux ? Sau cu un sistem ce rulează ,,Live CD,,? Asta ca să vezi care e cauza problemelor cu driverele. Măgăria la Windows e că dispozitivele care rulau pe sisteme vechi, ca Win XP de exemplu, nu mai au driver actualizat în Win 10 sau ulterioare, în unele cazuri mai funcţionează doar cu drivere generice şi interfeţe simplificate, deci mai slabe. Link spre comentariu
sesebe Postat August 3, 2020 Autor Partajează Postat August 3, 2020 (editat) Culmea-i ca acum vre-un an și ceva mi-a funcționat și nu am reinstalat sistemul de atunci. Editat August 3, 2020 de sesebe Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Am reusit sa aflu cum este identificata de sistem pe un sistem cu Win10. Acesta este modelul identificat: Logitech QuickCam Express/Go. Ceva drivere pt ea pt win7? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Vezi ce hardware ID are in device manager si cauti dupa acesta vezi ce modele de Logitech sunt. Link spre comentariu
sxn1 Postat Decembrie 23, 2020 Partajează Postat Decembrie 23, 2020 USB\VID_046D&PID_092D USB\VID_046D&PID_092F Am găsit aici https://ro.drvhub.net/devices/cameras-and-scanners/logitech/quickcam-express-go Link spre comentariu
sxn1 Postat Decembrie 23, 2020 Partajează Postat Decembrie 23, 2020 De la Logitech https://support.logi.com/hc/en-us/categories/360001764493-Webcams-and-Camera-Systems Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum