widoo Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Am placa de baza Epox Nvidia NForce2. Am 1GB DDR400: 2 placute de 256 si una de 512.Problema, de fapt nelamurirea e ca acum memoriile merg pe frecventa 133Mhz pe default(auto). Mai am o setare in BIOS pentru memorii si anume: BySPD, iar cand activez aceasta optiune imi arata: resulting frequency: 201Mhz. E bine sa activez chestia asta sau trebuie sa las memoriile pe default? Link spre comentariu
Vizitator hitman_jp Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 pai incearca si tu,desi cand ai mai multe placute ii mai bine sa fie pe frecventa pe care tio pune Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Cand e pe auto incearca sa sincronizeze frecventa lor cu FSB-ul procesorului. In cazul tau probabil ai un procesor cu FSB-ul la 266Mhz. Cel mai bine e lucrul sincron deci... auto.Mai bine lasi Memory Frecuency pe Auto si treci System Performance pe Turbo. Link spre comentariu
sho_gun Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Teoretic ai putea lasa fara grija si BySPD activ daca informatiile din EEPROM-ul SPD (Serial Presence Detect) nu au fost alterate anterior .Fie vorba intre noi mi se pare cel putin ciudata frecventa de 201MHz Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 eşti sigur că cele 2 de 256 au aceeaşi frecvenţă de tact ca şi cea de 512??? Link spre comentariu
sho_gun Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Daca toate sunt DDR400 asa ar fi normal sa aiba aceeasi frecventa de tact , nu ? Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 mă gândeam la setările spd, că zice că doar dacă pune biosul să seteze tactul memoriei by spd apare fenomenu'...şi în spd-ul ăla poate foarte frumos să scrie că nu suportă cine ştie ce frecvenţă, chiar dacă ar fi funcţională memoria în cazul ăsta (am mai întâlnit minuni d'astea...) Link spre comentariu
widoo Postat Septembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Cred ca cel mai bine e sa le las asa , fara sa mai schimb nimic ca nu am chef de probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum