manolis Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Ce ati alege intre: Cuptor incorporabil Electrolux EOE7C31Z, Cuptor incorporabil Bosch HBA554EB0 Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8480 NB sau toate sunt aceeasi Marie cu alta palarie? Link spre comentariu
manolis Postat August 3, 2020 Autor Partajează Postat August 3, 2020 A folosit cineva la cuptorul lui functia deautocuratare pirolitica? Dau foc la mobila in care este incorporat? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Nu dai foc la nicio mobilă. La mine, curățarea aia este automată și cred că se numește altfel decât pirolitica. Eu am un Electrolux. Link spre comentariu
manolo Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Exista si curatare pirolitica si catalitica dar si sistemul Eco Clean de la Bosh ,care are peretii tratati cu o ceramica (pare cel mai bun) Link spre comentariu
validae Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Curăţarea pirolitică presupune încălzirea scurtă la temperatură maximă, resturile se carbonizează şi se pot şterge uscat ca praful.. Link spre comentariu
manolis Postat August 4, 2020 Autor Partajează Postat August 4, 2020 Whirlpool are curatare pirolitica, Bosch are Eco Clean si Electrolux are curatare catalitica. Deci...toata paleta insa nu stiu ce sa aleg. As fi tentat de curatare pirolitica dar daca distrug mobila in care este incorporat... imi dau pumni in cap. Am dat-o in bara cu plita cu inductie, daca mai stric si mobila de bucatarie... imi dau foc la valiza. Stiu ca sunt tot felul de materiale izolatoare termic dar nu stiu daca se pune asa ceva sau nu. 5 hours ago, manolo said: Eco Clean de la Bosh ,care are peretii tratati cu o ceramica (pare cel mai bun) Stii pe cineva care are asa ceva? O parere de la un posesor m-ar ajuta mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Te opintesti in prea multe detalii. Raspunsul care sa te multumeasca n-are sa apara, oricat iti doresti asta. Cand am luat cuptorul Electrolux , tot asa, o multime de inovatii au dat navala. Care sa fie mai bune? Toate sau niciuna... Voiam un cuptor,da-l dracu, si l-am luat pe ala. Nu am ce sa-i reprosez decat ca nu face mancare singur. Trebuie sa-i bag eu toate ale in el si are o gramada de setari pe care nu le folosesti niciodata. Vezi care-ti place si ala sa fie alesul. Dupa ceva vreme, depinde cat de intens il folosesti, o sa ajunga toate in acelasi hal, fie cu curatare catalititica sau pirolitica. Link spre comentariu
manolis Postat August 4, 2020 Autor Partajează Postat August 4, 2020 (editat) Ma opintesc ca nu vreau sa dau bani aiurea. Daca as primi cadou un cuptor... nu comentez absolut nimic (bine, nu sa primesc cadou un cuptor si apoi "la schimb" sa trebuiasca sa "prestez" de 3-4 ori valoarea lui). Imi doresc sa nu cumpar un cuptor cu zeci de functii pe care sa nu le folosesc niciodata. Curatarea insa este foarte importanta pentru mine. Chiar imi doresc un cuptor simplu + buton de autocuratare si care sa se curete singur. Dau 2000 lei pe asa ceva fara sa clipesc! Toata lumea lauda mancarea facuta la cuptor... eu cand aud... numai filmul cand curat cuptorul vad in fata ochilor. De aceea vreau si eu sa scap mai usor. As tinde sa iau "plasa" cu Bosch dar astep o opinie cinstita de la un posesor care sa imi zica daca face traba buna Eco Clean (curatarea pirolitica cred ca isi face treaba dar... nu stiu si cat de destructiva este deci m-as indrepta spre Eco Clean) Editat August 4, 2020 de manolis Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Al meu este inca foarte curat dupa cativa ani de folosire. Nu pot sa-ti pun poza cu interiorul ca nu sunt la casa unde il am. Am grija, probabil ca toata lumea, sa nu bag in el diverse, neacoperite si sa sara pe toti peretii in interior. Nu-mi vine in minte acum un exemplu de vreun preparat efervescent, dar nu e cazul. Depunerile principale vin de la aburii preparatului. Fata de cuptorul de la aragaz este mult mai eficient, incalzeste uniform, etc. Nici aragazul nu e vreo marca de pe vapor, dar nu se compara cu asta electric. Pana azi habar aveam ca e cu curatare catalitica si nu pirotehnica. Deci am putut trai fara sa stiu cu exactitate tipul de curatare. ps. Masina de spalat ai? Link spre comentariu
manolis Postat August 4, 2020 Autor Partajează Postat August 4, 2020 (editat) 2 hours ago, MOD said: Masina de spalat ai? Am luat acum 3 ani si plasa din asta: Hoover (cu uscare, 11 kg spalare si 7 kg uscare). A venit un amic la mine si a vrut sa vada dedesupt cum arata si ca sa nu i-o scap pe cap am culcat-o pe o parte. Cand am ridicat-o a cazut o bucata de plastic. Habar nu am de unde a cazut si nici chef sa desfac sa caut nu am. Nemultumiri: fiind cu cuva mare ( 11kg) Nu pot spala cearceafuri sau cearceaf plic in care pui plapuma pentru ca la centrifugare (pentru ca se inoada si se imbarliga intre ele) zici ca da unul cu ciocanul in tabla (am tabla bombata in 2 locuri) . Cand vine ziua de spalat asternuturile... incep sa inventatiez injuraturule. Trebuie sa spal cate o singura bucata. Ori sa speli un cearceaf la o madina de 11kg de rufe estetampenie curata! Cand am de spalat rufe cu maneci lungi tot trebuie sa stau dupa ea la centrifugare. Oricum si cand centrifugheaza normal, la 1500 rpm zguduie bine planseul. Eu am luat-o asa mare, crezand ca la uscare o sa ies bine. Aiurea, daca pun mai multde 50% din cuva cu rufe din bumbac, dupa 3 ore tot gasesc la unele parti umede. Vrei sa iti spun si despre masina de calcat cu aburi? Iti spun pe scurt:ABUREALA CURATA! M-am saturat sa o dau numai in bara! De ani buni nu am mai marcat un gol! Editat August 4, 2020 de manolis Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Esti mai ghinionist din fire. Stii vorba aia, de ce ti-e frica nu scapi. Fii mai relaxat, ca oricat te-ai stresa nu rezolvi nimic. Ultima masina de spalat cumparata este Arctic. Macar le-o arunc alora peste gard ca tot am drum prin zona destul de des. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Oricum,indiferent de marca cuptorului,incorporarea cuptorului in mobila nu e o chestie prea grozava.Acesta e o sursa puternica de caldura care se va elimina greu din mobila!Sugerez eventuale trasee de eliminare a caldurii,eventuale gauri,cu grilaj decorativ. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 E destul spatiu unde sa se ventileze si nu apar probleme. Depinde unde faci corpurile. Cine stie meserie tine cont de toate incorporabilele astea. Link spre comentariu
sesebe Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 @manolis centrifugarea la 1500 rpm distruge hainele. Setează și tu mașină la doar 800-1000 rpm maxim și nu va mai darima blocul. Eu inafara de blugi nu folosesc stoarcere la mai mult de 400-600 rpm Link spre comentariu
mac01 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 (editat) La 400-600 rot/min...e cam acelasi lucru cu stoarcerea la mana. Se usuca hainele in 3 zile vara....iarna in 2 saptamani sau la primavara. Editat August 4, 2020 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum