quadrall Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 (editat) Cumpar traf retea pachet tole E+I tensiune secundar max 2x24V , putere aprox 300w. Necesar ptr inlocuirea unuia defect din amplificator Sansui AU-X201i. Rog comunicați si prețul. Editat August 3, 2020 de quadrall Editare Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Daca desfaci traful are inseriat pe primar siguranta termica si aia sa intrerupt, trebuie inlocuita si traful va deveni din nou bun Link spre comentariu
quadrall Postat August 3, 2020 Autor Partajează Postat August 3, 2020 Nu am nici o sansa sa-l desfac. Cunosc problema cu siguranta termica dar problema este ca traful a fost bagat in baie de lac, pachetul de tole se va desface cu siguranța f greu iar sarma de pe secundar pare sa fi fost destul de serios incalzita incat in momentul in care voi incepe sa o desfac v-a sari lacul de pe ea si... Link spre comentariu
validae Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 (editat) Nu e nevoie să-l desfaci, dacă are siguranţă termică, există o bornă în plus pentru siguranţă şi se poate şunta.Chiar dacă nu există acea bornă, nu trebuie desfăcut traful, siguranţa se află într-un locaş accesibil din exterior şi poate fi şuntată cu minimum de intervenţii.Pune poze de aproape cu fiecare faţă a trafului, inclusiv bornele primarului.Numai trafurile ieftine de mică putere au siguranţa lipită peste primar, cele de calitate o au montată într-un locaş dintre carcase, sau în carcasa primarului, pe partea cu bornele de legătură.Uite un exemplu Editat August 3, 2020 de validae Link spre comentariu
quadrall Postat August 3, 2020 Autor Partajează Postat August 3, 2020 Nu are asa ceva, am verificat si sub secundar. Link spre comentariu
validae Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Dacă ai schema amplificatorului, acolo e scris dacă are protecţie termică, uneori asta e trecut şi pe carcasa trafului. Link spre comentariu
kari Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Am un traf 2X23V are 2,3 kg nu stiu daca se incadreaza la 300W? Link spre comentariu
validae Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Dacă ai putea estima măcar grosimea sârmei din secundar, am avea o idee.Şi secţiunea tolelor poate da o idee asupra puterii, mai ales comparativ cu cel ars al colegului. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 (editat) Acum 22 ore, quadrall a spus: Nu are asa ceva, am verificat si sub secundar. Desfa cu ATENTIE scotch_ul ala verde exact im mijloc, unde sunt firele infasurarii primare. Il poti rupe cu o surubelnita subtire sau un cutter (cutit). Ai grija sa nu intri prea mult ca atingi sarma si ...adio. O sa gasesti acolo o bucata de folie izolatoare sau carton si sub acesta siguranta inseriata cu un fir al primarului . Siguranta e alba, un cilindru de circa 4-5mm diametru. O poti inlocui sau inseriezi alta cu un fir al primarului daca aparatul nu are siguranta generala. Apoi lipesti cu scotch totul la loc. Treaba de 5 minute. Editat August 4, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
quadrall Postat August 4, 2020 Autor Partajează Postat August 4, 2020 (editat) Scuze de intarziere. O iau cu raspuns ptr fiecare. Nu are siguranta termică sub scotchul aplicat pe secundar. Intre timp am gasit pe alt site de 2x21Vca mai mare un pic la dimensiuni dar am dat alte găuri de prindere. Multumesc tuturor ptr raspunsuri, se poate inchide. Editat August 4, 2020 de validae ,,iau,,fără cratimă. Link spre comentariu
Postări Recomandate