MiniTehnicus Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Anuntul de pe ultima pagina si cateva poze cu o colectie de peste 1000 aparate. Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Foarte interesant.Am sa ma 'inscriu' intr-un astfel de club. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Am postat o oportunitate de a crea acest club. "0" interes! Am impresia ca pentru noi lucrurile organizate nu merg!? Fii tu al 16-lea(?). Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Am postat o oportunitate de a crea acest club. "0" interes! Am impresia ca pentru noi lucrurile organizate nu merg!? Fii tu al 16-lea(?).hai sa fiu eu al 17-lea!http://s155.photobucket.com/albums/s292/radiotubes/ Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Ai scule deja cu care se poate incepe ceva... Cum ai procedat sa-ti expui pozele acolo?Pentru completarea listei trimitem numele, telefonul si o adresa de mail. Te tin la curent cu evolutia lucrurilor. (Prefer creatia lor....). Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Ai scule deja cu care se poate incepe ceva... Cum ai procedat sa-ti expui pozele acolo?mi-am facut un cont pe http://www.photobucket.com, e foarte simplu de facut. Link spre comentariu
Laurentiu Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Buna ziua, Detin 4 aparate reconditionate si am in lucru in 3. Cu procedez? [email protected], 0740103659/ Laurentiu Buiac. De asemenea am si lampi foarte vechi. O zi buna Laur Link spre comentariu
overdrive Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Am si eu niste lampi vechi dar ce dracu sa fac cu cu ele?Le vrea cineva? Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Am si eu niste lampi vechi dar ce dracu sa fac cu cu ele?Le vrea cineva?ai mp :yawinkle: Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Evident! Fa o lista cu ele, tipul, starea lor au sau nu cutie originala etc. Link spre comentariu
overdrive Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Cutiile originale le-am aruncat ca nu is colectionar...Eu ce nu folosesc efectiv le dau ...Deja am ceva doritori pe care o sa ii rog sa puna ceva foto pe forum cu lampile pe care le voi da. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Daca te intereseaza subiectul atunci inscriete in club si vom incerca sa te ajutam sa restaurez aparatele asa cum au fost la mama lor sau macar pe aproape. Sunt documentatii accesibile si inca si piese... Si eu am multe aparate care asteapta la rand...Un sfat: nu te angaja la mai mult decat poti sa duci Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Este bine ca esti sincer si ca iti dai seama de valoarea "vechiturilor" prafuite.Pacat ca ai aruncat cutiile, ele pot valora chiar cat lampa la un moment dat.Trebuie sa-ti faci o lista cu: tipul, fabricantul, starea lampi (nou, uzat, defect etc) si daca are... cutie.In rest succes in valorificarea lor. Link spre comentariu
overdrive Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 Draga Feri nu vreau sa vind lampile respective ci le dau gratis cu mentiunea sa vina sa si le ia cine vrea-citeva ptr un om ca sa ia mai multi- ca nu am timp sa ma duc la posta & stuff.Eu fac amplificatoare de chitara pe tuburi si crede-ma ca imi dau seama ca lampile alea vechi chiar pot valora ceva dar chiar nu am timp de maruntisuri.M-au contactat hbi , misa si kosmin27 si o sa vad cum le impart lor. Link spre comentariu
hbi Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 multumesc, dar eu ma retrag! toate bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum