cnc_step Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 (editat) Din cauza domnului Covid, si prea mult timp liber, ma delectez cu 2 noi proiecte mai speciale. Investitie mare in ele, dar utilaje Hi-End Cel mic de fapt marti va fi gata, ca maine ajunge masa de aluminiu din Germania, iar cel mare in vreo 10 zile. Ca constructie, sunt foarte solide mai ales ca am folosit numai profile Heavy si coltarii de 160/160/80 din otel carbon. Niste coltari foarte scumpi la Item. Axele X si Z la ambele sunt rexroth bosch CKK, axe de inalta precizie si rigiditate, practic nimic chinezesc pe la ele, doar lantul port-cablu, cred. Motoarele la ambele sunt Power Pac USA, la cel mic de 6NM rms - 9NM peak, La cel mare 14NMrms - 18NM peak. Motoarele de frezare la ambele de la verii nostrii de adn italieni, Teknomotor cel mic si SEV Hsd cel mare. Convertizoare doar Emerson - Nidec, ca cu astea ma inteleg eu. La cel mare pe Y sine si patine lungi cu role de 20mm, la cel mic sine si patine de 20 cu bile. Ambele cu cate 4 randuri. La cel mic pe Y surub de 2010 Tsubaki C3, la cel mare surub 2525/4randuri de bile cu piulita lunga de inalta precizie. Cred ca in vreo 10 zile vor fi gata amandoua, si apoi, ca se aude ca ne mai aresteaza odata la domiciliu, voi vedea de ce ma voi mai apuca!! Cel mic este cu drivere Pacific Power Pac USA, neavand nimic chinezesc in componenta lui. Sunt drivere recunoscute pentru viteze mari cu torque constant pe toata gama de rotatii Editat August 2, 2020 de cnc_step Link spre comentariu
cnc_step Postat August 3, 2020 Autor Partajează Postat August 3, 2020 Au ajuns si profilele de masa pentru cel mic. Urmeaza sa vina si pentru cel mare. Link spre comentariu
cnc_step Postat August 4, 2020 Autor Partajează Postat August 4, 2020 Gata cel mic!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum