Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar cablu panglica cu 20 fire/pini

Darius_Tm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• Darius_Tm

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Am aşa ceva, are lăţimea de 21mm şi lungimea de 20 cm.Nu te costă nimic, doar să găsim o cale să ţi-l trimit la Timişoara.Mă gândesc că aş putea să-l pun la un mecanic de locomotivă care ajunge la Timişoara...sau poate ai pe cineva cunoscut din Craiova sau care trece prin Craiova.

Editat de validae
Link spre comentariu
La 31.07.2020 la 7:05, validae a spus:

Am aşa ceva, are lăţimea de 21mm şi lungimea de 20 cm.Nu te costă nimic, doar să găsim o cale să ţi-l trimit la Timişoara.Mă gândesc că aş putea să-l pun la un mecanic de locomotivă care ajunge la Timişoara...sau poate ai pe cineva cunoscut din Craiova sau care trece prin Craiova.

Buna

Puteti sa trimiteti prin acel mecanic de tren ? Ma pot deplasa la gara sa il caut . Am mai incercat azi prin oras sa caut dar nu am gasit.

Multumesc,

Link spre comentariu

Din păcate nu-l am acasă, când am postat mesajul eram la serviciu şi dacă am văzut că nu s-a răspuns nici Vineri nici Sâmbătă, am crezut că nu prezintă interes şi nu am luat-o cu mine.Acum sunt în concediu, nu ştiu dacă o să mai ajung pe la serviciu să pot lua banda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări