Darius_Tm Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 Cumpar cablu panglica cu 20 de fire/pini ca in imaginea atasata. Prefer o persoana din Timisoara pentru a evita costul transportului. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 Spune de la ce provine ca sa gasesti mai repede Link spre comentariu
validae Postat Iulie 31, 2020 Partajează Postat Iulie 31, 2020 (editat) Am aşa ceva, are lăţimea de 21mm şi lungimea de 20 cm.Nu te costă nimic, doar să găsim o cale să ţi-l trimit la Timişoara.Mă gândesc că aş putea să-l pun la un mecanic de locomotivă care ajunge la Timişoara...sau poate ai pe cineva cunoscut din Craiova sau care trece prin Craiova. Editat Iulie 31, 2020 de validae Link spre comentariu
Darius_Tm Postat August 3, 2020 Autor Partajează Postat August 3, 2020 La 31.07.2020 la 7:05, validae a spus: Am aşa ceva, are lăţimea de 21mm şi lungimea de 20 cm.Nu te costă nimic, doar să găsim o cale să ţi-l trimit la Timişoara.Mă gândesc că aş putea să-l pun la un mecanic de locomotivă care ajunge la Timişoara...sau poate ai pe cineva cunoscut din Craiova sau care trece prin Craiova. Buna Puteti sa trimiteti prin acel mecanic de tren ? Ma pot deplasa la gara sa il caut . Am mai incercat azi prin oras sa caut dar nu am gasit. Multumesc, Link spre comentariu
validae Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Din păcate nu-l am acasă, când am postat mesajul eram la serviciu şi dacă am văzut că nu s-a răspuns nici Vineri nici Sâmbătă, am crezut că nu prezintă interes şi nu am luat-o cu mine.Acum sunt în concediu, nu ştiu dacă o să mai ajung pe la serviciu să pot lua banda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum