GOLOGAN Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 (editat) T-con T550HVN08.4 CTRL BD 55T23-C0G TX-5555T23 Ecran T550HVF06.0 Bună seara Am primit acest tv cu imagine albă. Am testat placa de bază este ok. Problema este t-con s-au ecran defect. Rog colegii care s-au lovit de aceasta problema să mă ajute și pe mine. Manifestare defect https://we.tl/t-3iL8jeZPDU Mulțumesc. Editat Iulie 30, 2020 de GOLOGAN Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 100% t-con. E defect tipic la w805 și w755. Poți încerca un reflow la procesor, după ce îndepărtezi pasta aia de pe margine, eu am făcut la un 43 prin martie, deocamdată nu s-a întors 1 Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Iulie 30, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2020 Acum 4 minute, Gabriel_S a spus: 100% t-con. E defect tipic la w805 și w755. Poți încerca un reflow la procesor, după ce îndepărtezi pasta aia de pe margine, eu am făcut la un 43 prin martie, deocamdată nu s-a întors Mulțumesc pentru răspuns. Aveți cumva ceva tensiuni notate de pe t-con. Cu ce ati îndepărtat pasta ? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 N-am notat tensiunile. Pentru pasta știu ca exista un solvent, eu n-am asa ceva. Am folosit o mini freza la 12v, primita de la un amic dentist. Am curățat 2 laturi, cat sa-i "injectez" flux. La suprafață e mai tare pasta, după ce o frezezi oleacă, se curata usor Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Iulie 30, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2020 Acum 3 minute, Gabriel_S a spus: N-am notat tensiunile. Pentru pasta știu ca exista un solvent, eu n-am asa ceva. Am folosit o mini freza la 12v, primita de la un amic dentist. Am curățat 2 laturi, cat sa-i "injectez" flux. La suprafață e mai tare pasta, după ce o frezezi oleacă, se curata usor Mulțumesc Link spre comentariu
codrut Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Am eu t-con daca va intereseaza. Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 5, 2020 Autor Partajează Postat August 5, 2020 Acum 1 oră, codrut a spus: Am eu t-con daca va intereseaza. Mulțumesc pentru intenție. Dar nu sunt la fel. Proprietarul nu este de acord cu costul reparației si nu vrea să-l repare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum