legionaru Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 (editat) Modelul din poza, pentru display ul din a doua imagine! Editat Iulie 29, 2020 de legionaru Greseala Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 (editat) modelul tv e secret? un lg 32 cu codul placii din imagine......... eu unul stiu ca codul placii genereaza si un model de tv(dar in multe cazuri mai multe modele)si nu vad de ce m-as zbate eu sa desfac televizoare sa vad daca este acelasi mainboard cu cel cautat de dv,cand dv aveti tv-ul in fata o poza cu eticheta daca nu si modelul tv ce vreau sa spun?ca unii parca nu vor sa gaseasca ceea ce cauta, succes 32CS460 ? Editat Iulie 30, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
legionaru Postat Iulie 30, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2020 Modelul tv-ului 32ls3400. Practic, mie îmi trebuie numai selectorul, a avut mufa smulsă, am incercat sa o lipesc, dar nu mi-a reușit... Pe digital nu mai ia nimic, iar pe analog numai posturile puternice la semnal! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum