radudd Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 (editat) Dezmembrez aparatul din foto atasate. Vor rezulta cateva piese solide din otel ce pot fi utilizate in diverse proiecte. Pot sa ofer la cerere gabaritul urmatoarelor piese identificate: - suport principal din otel vopsit = 70 lei - manere inox = 60 lei - suport (profil) din aluminiu pentru scaun = 50 lei - pistoane = 50 lei - scaun cu sistem de culisare defect (este necesar sa fie inlocuite rolele) = 40 lei Dezmembrarea se face doar daca se cumpara cel putin 2 piese componente. Pretul cerut pentru intregul aparat este de 150 de lei. Componentele sau apratul intreg se ridica de la domiciliul meu. Nu cred ca este posibila expediere prin curier fara a se plati un cost destul de mare pentru transport. Contact la 0761 488 128, seara dupa ora 19, sau mesaj aici. Editat Iulie 29, 2020 de radudd completare informatii Link spre comentariu
radudd Postat August 8, 2020 Autor Partajează Postat August 8, 2020 Orice oferta de pret partial / total ar putea fi luata in considerare. Curand cred ca il dezmembrez, pastrez suruburile, piulitele si alte piese mici si il arunc. Din pacate nu am cu ce sa-l car pana la un centru de reciclare. Link spre comentariu
radudd Postat Septembrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2020 (editat) 100 lei pentru aparat nedezmembrat. Editat Septembrie 6, 2020 de radudd Link spre comentariu
radudd Postat Septembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2020 Vandut. Subiect inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate