Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flickering Samsung UE40ES6100

luciann

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luciann

9

• Florinel TV

4

• sesebe

3

• Costica Tv

3

Acum 13 minute, luciann a spus:

Exista in Bucuresti un service care sa poata executa o astfel de reparatie?

eu repar si ecrane,am masina de lipit cofuri dar nu toate se pot repara.plus  ca sinteti din cluj vad.exclus trimitere prin curier.

Link spre comentariu
1 hour ago, luciann said:

Exista in Bucuresti un service care sa poata executa o astfel de reparatie?

Hai ca facem aici pe forum putina "lumina" ....detaseaza mufa dintre sursa si main, daca ai backlight corect fara intreruperi...deconectezi mufa lvds dintre main si t-con si vezi daca mai ai flickering...sunt situatii cand t-conul are o panglica de la t-con catre driverul led, aceasta panglica sincronizeaza imaginea cu backlightul....

Link spre comentariu
Acum 33 minute, Costica Tv a spus:

Hai ca facem aici pe forum putina "lumina" ....detaseaza mufa dintre sursa si main, daca ai backlight corect fara intreruperi...deconectezi mufa lvds dintre main si t-con si vezi daca mai ai flickering...sunt situatii cand t-conul are o panglica de la t-con catre driverul led, aceasta panglica sincronizeaza imaginea cu backlightul....

Multumesc! maine dimineata incerc sa fac si revin cu rezultatul

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am descoperit ceva interesant dintr-o pura intamplare. 

Daca setez TVul pe modul 3D, indiferent pe care din cele 3 optiuni pe care le are acest mod 3D, ecranul nu mai face flickering, sau cel putin eu nu reusesc sa observ nimic. De asemenea daca schimb 'Picture Mode' pe unele optiuni este mai pronuntat si pe altele este mai putin vizibil.

Avand in vedere si acest comportament, ar putea ca problema totusi sa fie in alta parte? respectiv la placa de baza, t con etc. 

@sesebe spuneai intr-un post anterior ca ar putea sa fie probleme de filtraj, are vreo legatura cu acest comportament?

Editat de luciann
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări