luciann Postat Octombrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Iar asta ce inseamna? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Sa schimbi condesatori de pe mainboart de pe tensiunile mici Link spre comentariu
luciann Postat Octombrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Din ce inteleg, cel mai probabil problema e la panel. In situatia asta se mai poate intervenii in vreun fel? Link spre comentariu
sergionel Postat Octombrie 15, 2020 Partajează Postat Octombrie 15, 2020 unele se pot remedia,depinde de tipul displayului. Link spre comentariu
luciann Postat Octombrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2020 Exista in Bucuresti un service care sa poata executa o astfel de reparatie? Link spre comentariu
sergionel Postat Octombrie 15, 2020 Partajează Postat Octombrie 15, 2020 Acum 13 minute, luciann a spus: Exista in Bucuresti un service care sa poata executa o astfel de reparatie? eu repar si ecrane,am masina de lipit cofuri dar nu toate se pot repara.plus ca sinteti din cluj vad.exclus trimitere prin curier. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 15, 2020 Partajează Postat Octombrie 15, 2020 1 hour ago, luciann said: Exista in Bucuresti un service care sa poata executa o astfel de reparatie? Hai ca facem aici pe forum putina "lumina" ....detaseaza mufa dintre sursa si main, daca ai backlight corect fara intreruperi...deconectezi mufa lvds dintre main si t-con si vezi daca mai ai flickering...sunt situatii cand t-conul are o panglica de la t-con catre driverul led, aceasta panglica sincronizeaza imaginea cu backlightul.... Link spre comentariu
luciann Postat Octombrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2020 Acum 33 minute, Costica Tv a spus: Hai ca facem aici pe forum putina "lumina" ....detaseaza mufa dintre sursa si main, daca ai backlight corect fara intreruperi...deconectezi mufa lvds dintre main si t-con si vezi daca mai ai flickering...sunt situatii cand t-conul are o panglica de la t-con catre driverul led, aceasta panglica sincronizeaza imaginea cu backlightul.... Multumesc! maine dimineata incerc sa fac si revin cu rezultatul Link spre comentariu
luciann Postat Octombrie 17, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2020 (editat) @Costica Tv Am verificat. Ledurile nu au strop de flickering Editat Octombrie 17, 2020 de luciann Link spre comentariu
luciann Postat Octombrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2020 (editat) Am descoperit ceva interesant dintr-o pura intamplare. Daca setez TVul pe modul 3D, indiferent pe care din cele 3 optiuni pe care le are acest mod 3D, ecranul nu mai face flickering, sau cel putin eu nu reusesc sa observ nimic. De asemenea daca schimb 'Picture Mode' pe unele optiuni este mai pronuntat si pe altele este mai putin vizibil. Avand in vedere si acest comportament, ar putea ca problema totusi sa fie in alta parte? respectiv la placa de baza, t con etc. @sesebe spuneai intr-un post anterior ca ar putea sa fie probleme de filtraj, are vreo legatura cu acest comportament? Editat Octombrie 26, 2020 de luciann Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum