val Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Va salut! Am nevoie de ajutor pentru a finaliza un web radio cu esp32, proiectul fiind publicat aici: https://github.com/michelep/ESP32_WebRadio La compilare am urmatorul mesaj de eroare: 'loadConfigFile' was not declared in this scope Cunostintele mele fiind limitate, nu stiu cum sa continui de la aceasta linie: // Load configuration loadConfigFile(); In arhiva exista un fisier config.json care contine date ce pot fi editate precum : wifi_essid, wifi_password, s.a. dar nu stiu in ce fel le pot integra in sketch-ul arduino. Va multumesc anticipat pentru sfaturi. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Asta ai facut? // Compile with DOIT ESP32 WebKit v1 and burn /data directory into SPIFFS (1M) Link spre comentariu
val Postat Iulie 28, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2020 Nu, e ceva nou pentru mine; mai studiez și revin. Va mulțumesc. Link spre comentariu
val Postat Iulie 29, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2020 Am scris continutul din folderull "Data" in SPIFFS, atasez printscreen. Nu sunt sigur, dar cred ca intai ar fi trebuit compilat sketchul; cert este ca si dupa scrierea datelor la compilare intampin aceasi eroare: " 'loadConfigFile' was not declared in this scope " Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum