Vizitator Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Acum 48 minute, djvas a spus: iar pentru cine nu stie , se poate combina o comanda LCSC cu o comanda la JLC PCB Exact! La componente găsești și producători consacrați. Cu alea scoase din fabricație, cum ți-o fi norocul. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 (editat) LCSC.com e un fel de mouser sau farnell chinezesc. Sunt multe branduri chinezesti acolo, nu e vorba de clone imputite. Au foi de catalog la componente, cel putin la ce m-am uitat eu. Am comandat niste electrolitici la ei si sunt aproape 4 luni de cand au trimis comanda prin Singapore post si nimic. Nu stiam ca pot combina placile de la jlc cu componentele de la lcsc intr-o comanda. L.E. M-am uitat acum pe traking si imi arata delivery falied http://track.4px.com/#/result/0/RF773013361SG Are cineva idee ce ma-sa mai inseamna si asta ? Mie imi pare ca nu mai vad nimic din comanda la faza asta. Editat Iulie 28, 2020 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Naiba știe. Da-le email... Eu mă feresc de poștele astea. Prefer firmele de curierat dar renteaza la număr mare de componente. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 (editat) In general si eu prefer cu curier rapid, dar fiind prima comanda laLCSC asa de control si fara sa ma grabesc, am zis sa iau asa cu posta sufletului. Oricum timpul de asteptat chiar si prin posta ordinara este exagerat de mare, mai e pachetul si cu tracking la el. Asta e... o fi bagat covidu coada si aici. Totusi la numaru de urmarire prin posta noastra imi arata ca e avizat coletul. Editat Iulie 28, 2020 de maxente Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Acum 19 ore, RST a spus: Ontopic: Retailerii chinezi au vandut si vand inca mult sub pretul de fabricatie Statul si magnatii chinezi compenseaza pierderile. Adica sponsorizeaza sa se vanda la preturi mici pentru a falimenta productia Vestica, mult mai inerta si mai scumpa. In momentul cand vor deveni monopol, chinezii vor dubla/tripla preturile. Asta se va intampla in cam 2-3 ani. Ai ceva surse sau este parerea ta doar? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 O părere de neluat in seamă. De fapt, generalizată. Chinezii au vândut dintotdeauna întregii lumi. Azi, cu atât mai bine. Link spre comentariu
djvas Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 @maxente Mergi la posta si arata-le tracking ul. Nu mai sta dupa ei. Eu asha procedez de obicei . Link spre comentariu
RealAlex Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Si de cate ori ai succes cu tracking ul fara sa primesti notificare ca esti asteptat sa-l ridici? Eu niciodata nu am avut. Link spre comentariu
djvas Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Mai nou comand pachelete la atelier asha ca ajung la op56 unde doamnele sunt de treaba. Merge de fiecare data cu trackingul. Mai mult de atat am primit si telefon sa ma duc sa ridic pachetul. Intr-un timp pachelete de la JLC ajungeau la posta cu Vama ( aia de langa Palatul Bragadiru) unde doar cu tracking mergeam ca oricum nu ma avizau niciodata. Am si platit 2 zile de inmagazinare ca nu am mers la timp. Deci in concluzie la mine a mers ok de fiecare data. Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Acum 32 minute, RST a spus: Aveam un prieten care se ocupa cu importul din China si distributia in Romania de accesorii medicale...nu stiu exact ce anume, nu m-a interesat. El a spus ca stie de la partenerii chinezi ca sunt sponsorizati de stat, ca sa vanda la un pret mai mic decat trebuie. Adica o parte din pretul cerut de ei o suporta statul Sponsorizarea e valabila numai pentru bunurile oricum ieftine, de larg consum. prin 97 statul chinez oferea un credit nerambursabil de 50000usd cetatenilor chinezi care se stabileau in zone comerciale de interes pentru china si deschideau un biz cu produse chinezesti. creditul se oferea in produse made in china nu in bani. acu, nu stiu care zona n-ar fi de interes pentru china.... Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Adevarat şacal al pietei libere. Invatati, prieteni, asta e strategia! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 1 oră în urmă, RST a spus: Aveam un prieten care se ocupa cu importul din China si distributia in Romania de accesorii medicale...nu stiu exact ce anume, nu m-a interesat. El a spus ca stie de la partenerii chinezi ca sunt sponsorizati de stat, ca sa vanda la un pret mai mic decat trebuie. Adica o parte din pretul cerut de ei o suporta statul Sponsorizarea e valabila numai pentru bunurile oricum ieftine, de larg consum. stia el ceva, dar nu stia bine! da-i un telefon, vezi daca iontre timp a aflat cum sta de fapt treaba acolo! Link spre comentariu
Mitica M. Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Toate companiile mari din china au in structurile decizionale/ de conducere oameni ai statului(partidului) fara de care nu se misca nimic pe linie de export, investitii, cresteri salariale in acea companie. Ei bine multe dintre ele cand ajung sa aiba pierderi sau vor sa rupa un segment din piata pe care vand/ vor sa intre, primesc ajutor de la stat, fie sub forma de injectie de capital fie sub reduceri mari de taxe etc. La fel pentru a candida la o pozitie inalta in acea companie pe langa o asa zisa competenta trebuie si o recomandare din partea lipitorilor. Cand veneau la targuri tehnice din Germania sau Franta cu diverse ocazii fiecare angajat in functie de nivelul sau in companie avea sa stea la 3-4 sau 5 stele iar transportul ... asisderea, magraonii si lipitorile veneau cu viza si business class pe cand sclavetii cu low-cost si 2-3 escale cu o diurna abjecta de cativa euro/zi, de multe ori cu viza pt o tara vecina si de acolo luau trenul. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Acum 6 ore, djvas a spus: iar pentru cine nu stie , se poate combina o comanda LCSC cu o comanda la JLC PCB Cum se fac e combinatia asta mai exact intre cablaje si componente ? Link spre comentariu
RealAlex Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Nu stiu ce ajutor primeste chinezu ca sa vanda ieftin dar stiu ca un colet trimis din Bucuresti in Pitesti ma costa mai mult decat un colet trimis din China in Bucuresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate