Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati chinezareli ieftine, cat timp mai sunt disponibile

Postări Recomandate

Multe colete chinezesti trec prin Rusia.

Iar cu povestea cu "sa traiti shefu" e cam adevarat.Intai ne-a taiat macaroana UE cu investitile chinezesti.Adica "nexam" grupul 3-4 la Cernavoda si la fel eventuale investitii in autostrazi!Apoi,brusc de la ameicani,"nexam" 5G de la Huawei.Trump a recunoscut ca a "sfatuit" pe unii sa nu accepte 5G chinezesc!...

Nu luati in ras viitorul razboi chino-american!Nimeni nu poate prezice ce iese.Atat sper ca si unii si altii vor face compromisuri ca sa nu apara dezastre financiare...

Si daca va uitati la Asia,zona intre Birmania si Vietnam,o sa va cutremurati!...Investitiile chineze au spart orice concurenta din Vest,USA,sau aiurea...

Link spre comentariu

Da, din China trec prin Rusia, că doar e granița colea. Din Rusia trec tzup prin Alaska drept la ușa lui Trump. Dupe ce cotrobăie ăla prin ele, le trimite cu armata americană la Constanța. Le verifică și ăia puțin și le dă verde către Poștă Română. 

Nu am informații dacă și Putin face verificări.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, maxente a spus:

Bre, nu te-ai prins ca ti-a scris la misto ?!?!?! 

Cum dracu sa treaca marfa destinata UE prin USA, ce dracu ? :rade:

La cad de ingenunchiati suntem in fata americanilor, pot sa cred ca orice este posibil. Avem coloana vertebrala din cauciuc, asta este realitatea "genetica".

Link spre comentariu

Gresit, fondanta o topesti lent in gura, adica o savurezi. Galusca se inghite repede, ca frige.

De Craciun am avut o invitatie (am platit) la o ciocolaterie. Am invatat cum se savureaza o ciocolata. Vorbesc de ciocolata 85-90%, nu zaharurile de ciocolata cu lapte.

E o tehnica sa topesti ciocolata inainte de a-i da drumul pe esofag.

Am gustat inclusiv boabele de cacao proaspat rotisate. Ce arome, ce nuante... Din tipul de bob de cacao...

Editat de Thunderer
Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Multe colete chinezesti trec prin Rusia.

Iar cu povestea cu "sa traiti shefu" e cam adevarat.Intai ne-a taiat macaroana UE cu investitile chinezesti.Adica "nexam" grupul 3-4 la Cernavoda si la fel eventuale investitii in autostrazi!Apoi,brusc de la ameicani,"nexam" 5G de la Huawei.Trump a recunoscut ca a "sfatuit" pe unii sa nu accepte 5G chinezesc!...

Nu luati in ras viitorul razboi chino-american!Nimeni nu poate prezice ce iese.Atat sper ca si unii si altii vor face compromisuri ca sa nu apara dezastre financiare...

Si daca va uitati la Asia,zona intre Birmania si Vietnam,o sa va cutremurati!...Investitiile chineze au spart orice concurenta din Vest,USA,sau aiurea...

Pai si cine e de vina in toata povestea asta, nu tot americanii ca le-au umflat economia producand la ei cu 3$ ca sa se imbogateasca (americanu) vanzand cu 100$ ?

Acum nu le mai convine ca au prins chinezii aripi ? Cam tarziu dupa parerea mea.

Editat de maxente
Link spre comentariu
Acum 2 ore, franzm a spus:

Lacomia.

Capitalisti sunt in stare sa vanda si funia cu care vor fi spanzurati mai tarziu - asa a zis Lenin.

Pe americani (ma refer la popor) i-au taiat cu septarul pe la spate niste smecheri din categoria "gulerele albe" (incepand cu Henry Kissinger si confratii). Astia a facut trilioane de dolari din bisnitarirea marfurilor fabricate in China. Au ras industria locala.

Putin zicea ca URSS-ul s-a destramat din cauza tradarii elitelor. Cam asa s-a intamplat si cu SUA si UK, au ajuns in paragina.

Acum 33 minute, RST a spus:

Preventiv, am mai  cumparat azi si ieri vreo 2 kilograme de porti logice, si inca juma de kil de fiecare din 2SC3355 si 2SK117......

Acum bajbai dupa vreo 100 grame de HEMT-uri. 

Da-le dracu, ca ai destule. Imbatranesti, ca mine, da o boala peste tine si iti piere cheful. Merita sa cumperi doar daca ai o afacere, produci ceva cu ele.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări