VAX Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Vad ca a inceput razboiul rece dintre SUA si China, care se va concretiza cu taxare vamala usturatoare pentru marfurile chinezesti, poate ca si cu interzicerea importurilor. @RST si cei ca el sa umple casa cu tranzistoare super-ieftine si cu tot felul de dracarii venite din China. Va fi rau si pentru astia care cumparau kituri de la chinezi si le fludoreau. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 (editat) Unde ai văzut, pe geam? Ce treabă are asta cu noi? Topic marca vax, fără cap , fără picioare... Unde ai văzut, pe geam? Ce treabă are asta cu noi? Unii n-ar trebui să poată deschide topicuri, zău așa. Editat Iulie 26, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Am auzit si eu. A zis azi-dimineata la aragaz. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Este adevarat! "Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat vineri introducerea unor tarife vamale de 25% pentru importuri chineze in valoare de 50 de miliarde de dolari, o decizie care risca sa declanseze un razboi comercial intre primele doua economii ale lumii" Stire de vineri...15 Iunie 2018! Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Taxe vamale in US... pe acolo trec toate coletele din România. Jale o sa fie!!! Link spre comentariu
VAX Postat Iulie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2020 Acum 22 minute, Thunderer a spus: Taxe vamale in US... pe acolo trec toate coletele din România. Jale o sa fie!!! Este la misto ? De ce trec marfurile din China mai intai prin SUA, inainte sa ajunga la noi ? Eu ma gandeam ca Romania va lua exemplu de la "partenerul strategic" si va suprataxa tot ce vine din China. Am citit in presa internationala ca americanii se gandesc sa mute productia din China in India. Vor dezvolta si India si vor lua o tepa si de la "tigani". Indienii sunt mai destepti decat chinezii, stiu limba engleza, gandesc ca europenii. Pe chinezi ii tine pe loc (in gandire) scrierea lor, absolut anacronica, la care nu vor sa renunte. Pierd mult timp ca sa invete acele simboluri (nu stiu cu li se zice). Acum 47 minute, yo9hrb a spus: Am auzit si eu. A zis azi-dimineata la aragaz. Cum asculti la el, cu casti de la galena ? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 o postare plina de aprecieri rasiste, care ar trebui stearsa imediat! Link spre comentariu
VAX Postat Iulie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2020 Care postare este rasista si in ce consta rasismul ? Link spre comentariu
icar Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 De, e uni care nu s-e prinde.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Pe chinezi îi ține în loc scrisul. Da, toate coletele pentru Romania trec întâi prin SUA, de aia ajung atât de târziu la noi. E logic,nu? Link spre comentariu
VAX Postat Iulie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2020 (editat) Trec prin SUA, ca tara de tranzit, insa din moment ce nu sunt destinate SUA, nu vad ce sa fie taxate de americani. Taxeaza ce se vinde la ei, ca sa favorizeze produsele autohtone. Editat Iulie 26, 2020 de VAX Link spre comentariu
icar Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Acum 27 minute, VAX a spus: Pe chinezi ii tine pe loc (in gandire) scrierea lor, absolut anacronica, la care nu vor sa renunte. Exact domnule! Ca si pe niponi sau sud koreeni sau...evrei. Cind o sa ajungem si noi, ca printr-un singur semn sa exprimam o idee, atunci da, ne putem lua de chinezi! Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Acum 10 minute, MOD a spus: Da, toate coletele pentru Romania trec întâi prin SUA, de aia ajung atât de târziu la noi. Nu dragă ...nu trec pe la ei ...(chiar dacă ai spus asta, cu ironie) Dar poate trece prin ”vizorul” lor...adică va veni un oficial al lor și se va uita la importurile României...și le va spune guvernaților (cu aroganță.bineînțeles ...doar sunt stăpânii noștrii) că parcă avem cam multe cumpărate de pe acolo ...și ar fi cazul să cumpărăm de la ei ...scump, direct de la sursă, nu piratate, de chinezi! Ce crezi că vor zice guvernanții( oricare ar fi ei ...roșii-galbeni-albaștrii)!? ”Să trăiți șefu...am înțeles, vom lua măsuri drastice!” Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Acum 37 minute, VAX a spus: Trec prin SUA, ca tara de tranzit, insa din moment ce nu sunt destinate SUA, nu vad ce sa fie taxate de americani. Taxeaza ce se vinde la ei, ca sa favorizeze produsele autohtone. Bre, nu te-ai prins ca ti-a scris la misto ?!?!?! Cum dracu sa treaca marfa destinata UE prin USA, ce dracu ? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Acum 31 minute, elmar a spus: Ce crezi că vor zice guvernanții( oricare ar fi ei ...roșii-galbeni-albaștrii)!? ”Să trăiți șefu...am înțeles, vom lua măsuri drastice!” si va ramine tot ca la inceput! Link spre comentariu
Postări Recomandate