djmaxxx Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Buna ziua ... am tv din titlu vreau sa il resetez la setarile din fabrica dar in cere pin code ... am incercat cu cel 0000 , 1234 .. dar nu merge aveti idee cum il pot reseta? multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 (editat) 1111 ,,try doing a factory reset. Press and hold the "VOL -" button on the TV itself and the MENU button on the remote, both for 5 seconds. The "Self Check" screen should appear. Now press and hold the POWER button on the front of the TV until the TV powers down. TV will restart and you should be good to go. Read more: How to reset the panasonic viera password i dont remember it? - I dont remember the past word i had amneisia plz help OK OK :: Ask Me Fast at https://www.askmefast.com/How_to_reset_the_panasonic_viera_password_i_dont_remember_it-qna1250179.html Editat Iulie 26, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
djmaxxx Postat Iulie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2020 ok multumesc ... am reusit .. era setat pt Franta sinu aveam subtitrarile pe unele canale si pe netflix ... multmesc de ajutor Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 pai nu ne spuneti si cum ati reusit? Link spre comentariu
djmaxxx Postat August 4, 2020 Autor Partajează Postat August 4, 2020 din linkul de ai sus ... scz de intariere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum