tepeleacatalin Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 (editat) Buna dimineata tuturor colegilor Mi-a picat in mana un televizor alb-negru VENUS H2 arestat dintr-un depozit Varianta este cu final video tranzistorizat.....tuburile prezente sunt cele de sunet ECL86 PL84 PCL805 PL500 PY88 si tubul sincro As avea nevoie in prima faza de o schema la prima vedere are un condensator verde explodat si bobina de langa el efectiv decapitata si desirata...in rest pare intreg Mi-ar place sa il vad revenit la viata Va multumesc mult Anul de fabricatie 1975 Editat Iulie 26, 2020 de tepeleacatalin Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Iti trebuie schema de Hibrid 2. Daca nu apare de la altcineva pana o gasesc eu, o postez zilele astea. Schemele le-am trecut pe un HDD extern, ca sa nu-mi ocup spatiul de pe HDD de lucru. Daca mai vin multe cereri, parca vad ca le bag din nou in calculator. Eu nu am mai avut nevoie de multa vreme, nu am loc pt adunat TV-uri. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Vezi aici > cartea scheme de televizoare ,magnetofoane ,picupuri -vol.1 https://www.elforum.info/topic/6178-carti-online-despre-tuburi-electronice-si-nu-numai/page/6/#comments Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 (editat) poate vă ajută astea : iar aici selectorul și programatorul : Editat Iulie 26, 2020 de deneinvins Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 (editat) Acum 1 oră, tepeleacatalin a spus: la prima vedere are un condensator verde explodat si bobina de langa el efectiv decapitata si desirata... E cumva aceasta, de la oscilatorul de linii? ... am văzut și eu câteva "decapitate". Cea din poză e incompletă (lipsesc spire) dar am postat-o ca model, poate are cineva una întreagă și dorește să vă ajute. Editat Iulie 26, 2020 de +_Florin_+ Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Iulie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2020 Cred ca ea este... Incep sapaturile spre seara Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Iulie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2020 voi recupera bobina de pe o placa dintr-un tv dezafectat tv cu tuburi evident si incepe treaba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum