Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE40F6200AWXXH

Clement Popa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Clement Popa

5

• attilaa0

4

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Acum 53 minute, Florinel TV a spus:

Spune ce main are? cred ca trebuie scris emmc

Scuze FlorinelTV,:main,BN41-01958b,dotat cu spi 25q40clsip,emmc;k4b4g1646b-hcma,si un atmel de 256k,eeprom.

Link spre comentariu

Cititi aici:

Acelasi fenomen ,nu am reusit inca sa rezolv,unii zic ca este din one nad .dar nu am continut.Dar in nici un caz nu este din sursa.

Sunt curios cine rezolva cazul?

De curiozitate intrati in meniu si sunt curios daca actualizarea de firmware din meniu este sau nu activa.

Am inteles ca devine activ abia dupa 5 minute.

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

Daca-mi amintesc bine, la acest model de tv firmware-ul este in eMMc nu in OneNand. Bootloaderul este pe partitia ROM2 ( BOOT1 ) Cel putin la seria F6400 cu mainboard BN41-01958A asa este.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Clement Popa a spus:

Scuze FlorinelTV,:main,BN41-01958b,dotat cu spi 25q40clsip,emmc;k4b4g1646b-hcma,si un atmel de 256k,eeprom.

Da dupa cum am spus mai sus trebuie scris eMMC si va merge, eMMC este  KLM4G1FE3B-B001  ,  acesta k4b4g1646b-hcma este ram :reytre

Acum 2 ore, attilaa0 a spus:

Cititi aici:

Acelasi fenomen ,nu am reusit inca sa rezolv,unii zic ca este din one nad .dar nu am continut.Dar in nici un caz nu este din sursa.

De curiozitate intrati in meniu si sunt curios daca actualizarea de firmware din meniu este sau nu activa.

Eu am rezolvat cu succes aceste placi, de exemplu acest tv Samsung UE46F6320AYXZT MB.BN41-01958B BN94-07095G panel CY-HF460CSLV2H

Acum 2 ore, Dixon a spus:

Daca-mi amintesc bine, la acest model de tv firmware-ul este in eMMc nu in OneNand. Bootloaderul este pe partitia ROM2 ( BOOT1 ) Cel putin la seria F6400 cu mainboard BN41-01958A asa este.

Exact

Link spre comentariu

Pai sa vedem ce se intampla dupa rescrierea emmc,astept sa raspunda initiatorul topicului.Se vede de unde booteaza din poza?cel putin la placa mea BN41-01958B.Poate cu terminatia A e diferita?

1.JPG

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
Acum 2 ore, attilaa0 a spus:

Pai sa vedem ce se intampla dupa rescrierea emmc,astept sa raspunda initiatorul topicului.Se vede de unde booteaza din poza?cel putin la placa mea BN41-01958B.Poate cu terminatia A e diferita?

1.JPG

La mine aceiasi placa tot restarta am rescris eMMC cu RT si functioneaza corect :reytre

2020-02-29-2524.jpg

2020-02-29-2529.jpg

2020-02-29-2530.jpg

2020-02-29-2531.jpg

Link spre comentariu
Acum 18 ore, attilaa0 a spus:

Cititi aici:

Link spre comentariu

Tv.-ul e in factory reset si cauta programe, chiar gaseste cateva doar ca se opreste.Am intrat in M.S.,

si la upgrade scrie upgrade failure.Acum sa vad ce zice propietarul,vrea placa noua sau trimit placa

sa-i fie rescris emmc-ul

Link spre comentariu

Exact! Defectul este ca tv    SE OPRESTE!!! NU restarteaza! Eu ma refer sa-mi spuneti ce scrie la update in meniu normal nu in cel de service.

Pentru ca de acolo se poate face un update cu stikul.Si vreau sa stiu daca e meniul activ sau nu.

Multumesc!

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
1 oră în urmă, attilaa0 a spus:

Exact! Defectul este ca tv    SE OPRESTE!!! NU restarteaza! Eu ma refer sa-mi spuneti ce scrie la update in meniu normal nu in cel de service.

Pentru ca de acolo se poate face un update cu stikul.Si vreau sa stiu daca e meniul activ sau nu.

Multumesc!

Nu m-ati inteles:fiind in factory reset nu-mi mai permite sa intru in meniul normal,d-aia v-am zis ce-mi zice in M.S.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări