Dorel Ifrim Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Va salut.Are poate cineva acest modul functional.Pentru ecran V236BJ1-LE1 rev.C2,al meu are selectorul dus.msc! Link spre comentariu
Barbaro Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Buna seara ! Userul “milomiau” are la topic vanzari o placa care seamana un pic ,serie -17mb82s- , probabil nu se potriveste ... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Acum 15 ore, Barbaro a spus: Buna seara ! Userul “milomiau” are la topic vanzari o placa care seamana un pic ,serie -17mb82s- , probabil nu se potriveste ... pai daca seamana si ,,probabil nu se potriveste,, ce rost are mesajul? 1 Link spre comentariu
Barbaro Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Chiar asa , oare ce rost are mesajul ? Nu mai functioneaza neuronul , trebuie sa pierd viciul de a mai scrie pe aici . Numai bine la toata lumea . Link spre comentariu
Barbaro Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 (editat) Ultima postare . Mi-am amintit : ceva timp in urma cautam date despre o placa de alimentare si citind topicul "17ips62 " am inteles ca userul de mai sus se pricepe si poate e de vreun ajutor ce am spus( 17ips62 lucreaza cu 17mb82 ,dar sufixul face diferenta d'aia am zis ca seamana) , asa ca , scuze inca o data . Editat Iulie 26, 2020 de Barbaro Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Acum 16 ore, Barbaro a spus: Buna seara ! Userul “milomiau” are la topic vanzari o placa care seamana un pic ,serie -17mb82s- , probabil nu se potriveste ... Eu cred că sunt echipate cu același tuner. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Cred ca trebuie schimbat mxl661 si se rezolva problema. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Acum 3 ore, Toni Marginean a spus: Eu cred că sunt echipate cu același tuner. asta mai mult ca sigur, dar omul a spus ca ,,cauta placa cu totul si nu tunerul,tunerul este imprastiat pe placa ,e doar acoperit cu tabla,deci nu e de schimbat decat pe bucati,pe componente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum