Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce se intampla cu breasla Elforumistilor?

Postări Recomandate

@der_doktor, va e atat de usor sa continuati sa insultati. Va e atat de greu sa recunoasteti ca si dvs va prosternati la Lymann, asa cum sustineti ca @Marian o face cu Smilex, Radu, etc.

Sa stiti ca si in România s-au scris carti despre proiectarea transformatoarelor. Carti din care am studiat si eu la facultate, facut proiecte si laboratoare.

Din pacate pentru discutia actuala, eu mi-am luat masterul in Actionari Electrice, insa am lucrat in automatizari si statii de ÎT.

Evident, am alte interese si dezvoltat alte abilitati de la sfarsitul scolii, d-aia nota sincera despre mine fiind departe de a fi un expert. Puteam sa fiu ipocrit, caci putini stiu exact ce fac eu in viata de zi cu zi, si sa afirm ca sunt super expertul lui peşte pentru ca eu am vazut poate cei mai multi MVA dintre toti colegii de forum (referinta la accesul dtale la amplificatoare adevarate). 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări