Mircea Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 @der_doktor, va e atat de usor sa continuati sa insultati. Va e atat de greu sa recunoasteti ca si dvs va prosternati la Lymann, asa cum sustineti ca @Marian o face cu Smilex, Radu, etc. Sa stiti ca si in România s-au scris carti despre proiectarea transformatoarelor. Carti din care am studiat si eu la facultate, facut proiecte si laboratoare. Din pacate pentru discutia actuala, eu mi-am luat masterul in Actionari Electrice, insa am lucrat in automatizari si statii de ÎT. Evident, am alte interese si dezvoltat alte abilitati de la sfarsitul scolii, d-aia nota sincera despre mine fiind departe de a fi un expert. Puteam sa fiu ipocrit, caci putini stiu exact ce fac eu in viata de zi cu zi, si sa afirm ca sunt super expertul lui peşte pentru ca eu am vazut poate cei mai multi MVA dintre toti colegii de forum (referinta la accesul dtale la amplificatoare adevarate). Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 (editat) 35 minutes ago, der_doktor said: pentru ca esti moderator pe un forum de electronisti iar tu NU esti electronist? De ce te-a deranjat aluzia la ''Morometii'' ? Am promis ceva si ma tin de cuvant: Editat Iulie 27, 2020 de Marian Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 27, 2020 Administratori Partajează Postat Iulie 27, 2020 Ce se intampla cu breasla Elforumistilor? Uite, asta nu stiu care sunt mai destepti inchid subiectul pana nu-si dau foc... Link spre comentariu
Postări Recomandate