Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce se intampla cu breasla Elforumistilor?

Postări Recomandate

Acum 24 minute, zvonacfirst a spus:

3.14 -Incercati sa AJUTATI colegii de forum daca puteti, daca nu abtineti-va. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu" cu siguranta ca nu va invata ceva...

Si cred ca ar trebui completat acest punct cu ...''si acest comportament va fi sanctionat''.

Este deranjanta pozitia trambitata de unii useri ca moderatorii in sus, moderatorii in jos. Nu are curaj sa nominalizeze, dar baga in aceeasi oala o mana de oameni, care daca e sa ne luam dupa spusele lui, formeaza un clan pus pe bagat pumnul in gura lui nevinovata. Daca vrem sa indreptam unele aspecte, vorbim cu subiect si predicat, nu la modul general. Si ca sa nu fiu acuzat ca nu vorbesc clar, ma refer la elmar, care are un dinte pt moderatori, pt toti moderatorii dupa cum se exprima, dar ma indoiesc ca toti i-au bagat pumnul in gura si l-au persecutat in masura in care posteaza el. Pt cei care cred ca ''functia'' asta e vesnica, sau cred ca pot face treaba mai buna, in orice moment le cedez locul. Suma platita lui Vasile pt a ma tine pe acest post s-a amortizat, deci cu drag le cedez locul, oricand si oricui doreste, inclusiv tie, elmar. Fara resentimente, daca crezi ca poti face o treaba mai buna, sa te vedem. Altfel, tine-ti naibii gura si nu mai debita prostii. Poate pe altii nu-i deranjeaza, dar pe mine ma deranjeaza sa fiu acuzat de fel de fel la gramada.

PS- pt cei care nu stiu de gluma (sigur mai sunt si din astia), nu am platit nici un leu nimanui, si nici nu am primit nici un leu de la nimeni pt activitatea pe forum...nu de alta, dar se mai formeaza alte subiecte de discutie.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

@zvonacfirstCred ca am gresit cu tine! Trebuia sa scriu RTFM si/sau STFW! Si atunci probabil ai fi avut motive sa te manifesti asa!

Totul este foarte clar in ceea ce am postat mai sus, trebuie doar sa citesti! Nu este nici sarcasm, nici batjocura, ci doar un indemn!

Inca odata, esti liber sa crezi ce vrei, sa faci ce vrei si daca esti nemultumit de cei care activeaza ca moderatori, in timpul lor liber si benevol (si accentuez asta), poti folosi functia de delogare si gata!

Editat de nico_2010
Link spre comentariu

@nico_2010, la ce mod de a ma manifesta te referi? Sunt de acord ca ai gresit, dar cred ca in alt mod decat cel la care te referi tu.

Este permisa folosirea acronimelor din dictionarul urban? Pentru ca nu inteleg alaturarea lor cu persoana mea. 

Eu am postat ca raspuns la o postare a ta, iar ce am scris despre moderatori este adevarat ca am scris la modul general, si imi cer scuze pentru asta, nu putem sa punem pe toata lumea in aceeasi oala. Dar sunt multe situatii - si nu are rost sa nominalizez - in care moderatorul ar putea sa tempereze o discutie, sa tempereze un user care se abate de la regulament si sa forteze ca tot continutul postat sa fie la subiect si in interesul comunitatii si al forumului. Dar impresia mea este ca se tolereaza cu buna stiinta anumite deviatii comportamentale ale unuia sau altuia din asa-zisa "lume buna" a forumului, care pot folosi orice limbaj deoarece stiu ca nu vor fi sanctionati. Sau isi pot face mai multe conturi incalcand regulamentul fiind de asemenea tolerati. 

Link spre comentariu
Acum 31 minute, doru3160 a spus:

Este deranjanta pozitia trambitata de unii useri ca moderatorii in sus, moderatorii in jos. Nu are curaj sa nominalizeze, dar baga in aceeasi oala o mana de oameni

Am corectat cerandu-mi scuze pentru ca m-am exprimat la modul foarte general. Dar incearca sa intelegi mesajul fara sa nominalizez. Eu nu am afirmat ca un moderator ar fi avut un limbaj sau un comportament neregulamentar in raport cu mine, am afirmat ca trebuie sa aplice regulamentul indiferent din ce clasa sociala face parte userul care se se abate de la litera regulamentului in cauza.

Link spre comentariu
Acum 40 minute, doru3160 a spus:

Si cred ca ar trebui completat acest punct cu ...''si acest comportament va fi sanctionat''.

Este deranjanta pozitia trambitata de unii useri ca moderatorii in sus, moderatorii in jos. Nu are curaj sa nominalizeze, dar baga in aceeasi oala o mana de oameni, care daca e sa ne luam dupa spusele lui, formeaza un clan pus pe bagat pumnul in gura lui nevinovata. Daca vrem sa indreptam unele aspecte, vorbim cu subiect si predicat, nu la modul general. Si ca sa nu fiu acuzat ca nu vorbesc clar, ma refer la elmar, care are un dinte pt moderatori, pt toti moderatorii dupa cum se exprima, dar ma indoiesc ca toti i-au bagat pumnul in gura si l-au persecutat in masura in care posteaza el. Pt cei care cred ca ''functia'' asta e vesnica, sau cred ca pot face treaba mai buna, in orice moment le cedez locul. Suma platita lui Vasile pt a ma tine pe acest post s-a amortizat, deci cu drag le cedez locul, oricand si oricui doreste, inclusiv tie, elmar. Fara resentimente, daca crezi ca poti face o treaba mai buna, sa te vedem. Altfel, tine-ti naibii gura si nu mai debita prostii. Poate pe altii nu-i deranjeaza, dar pe mine ma deranjeaza sa fiu acuzat de fel de fel la gramada.

PS- pt cei care nu stiu de gluma (sigur mai sunt si din astia), nu am platit nici un leu nimanui, si nici nu am primit nici un leu de la nimeni pt activitatea pe forum...nu de alta, dar se mai formeaza alte subiecte de discutie.

Stai sa vezi deacum cu te vor cita.........Asteapta numai citeva zile maxim.

Link spre comentariu
Acum 17 minute, zvonacfirst a spus:

@nico_2010, la ce mod de a ma manifesta te referi? Sunt de acord ca ai gresit, dar cred ca in alt mod decat cel la care te referi tu.

Este permisa folosirea acronimelor din dictionarul urban? Pentru ca nu inteleg alaturarea lor cu persoana mea. 

Eu am postat ca raspuns la o postare a ta, iar ce am scris despre moderatori este adevarat ca am scris la modul general, si imi cer scuze pentru asta, nu putem sa punem pe toata lumea in aceeasi oala. Dar sunt multe situatii - si nu are rost sa nominalizez - in care moderatorul ar putea sa tempereze o discutie, sa tempereze un user care se abate de la regulament si sa forteze ca tot continutul postat sa fie la subiect si in interesul comunitatii si al forumului. Dar impresia mea este ca se tolereaza cu buna stiinta anumite deviatii comportamentale ale unuia sau altuia din asa-zisa "lume buna" a forumului, care pot folosi orice limbaj deoarece stiu ca nu vor fi sanctionati. Sau isi pot face mai multe conturi incalcand regulamentul fiind de asemenea tolerati. 

In ce am scris nu este nicio urma de sarcasm, de rea-vointa sau de batjocura! Daca as fi scris RTFM si/sau STFW atunci da, ar fi fost o urma de batjocura sau de aroganta sau de ingamfare, insa nu am scris asa ceva, tocmai din repect pentru toti userii.

Cu toate astea, te-a deranjat acel indemn si aici, recunosc, am gresit! 

Citez pasajul care te-a deranjat, pentru a elimina orice echivoc: "

"De ce nu citesti tu cu atentie foaia de catalog a Atmega8, in zona dedicata setarilor de ceas? 

6CK+64ms ar putea fi OK. Dar daca nu este asa? Poate sursa este putin mai lenesa la startup si atunci nu mai este OK! Poate sursa este mai zgomotoasa, iarasi nu este OK!"

Acum ai inteles? Trebuie sa fiu mai clar decat atat?

Pe viitor te rog sa ai grija cand faci afirmatii nefondate!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Este deranjanta pozitia trambitata de unii useri ca moderatorii in sus, moderatorii in jos. Nu are curaj sa nominalizeze, dar baga in aceeasi oala o mana de oameni, care daca e sa ne luam dupa spusele lui, formeaza un clan pus pe bagat pumnul in gura lui nevinovata. 

Păi ce rost are să-i menționez ...se știu ei ...și probabil că pe ei ”îi deranjează” tot ce am spus eu ...spre îndreptarea lor ...nu am spus-o cu răutate!

Dar na....ai cu cine discuta un subiect așa ”sensibil”!? E tabu  de multă vreme...

Cel mai ”corect” e să dai vina și să spargi toate oalele în capul celui care îți spune că ești pe drumul greșit...și astfel, te simți liniștit și imaculat!:rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 1 minut, elmar a spus:

Păi ce rost are să-i menționez ...se știu ei

Nu, nu se stiu. Cand spui ca toti soferii umbla bauti la volan e alta vorba decat x a circulat baut la volan. Nu spui, se stiu ei care. Asta e doar un tertip de a jigni in grup niste oameni care in principiu nu au avut nici o treaba cu tine, nu mai poza in victima, daca nu ai curaj sa-ti asumi cele scrise, mai bine cauta-ti de treaba.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, doru3160 a spus:

Nu, nu se stiu. Cand spui ca toti soferii umbla bauti la volan e alta vorba decat x a circulat baut la volan. 

Știu că am vorbit un pic mai general ...dar nu am zis niciodată ”toți”!

Nu știu dece insiști cu astfel de chestie ...probabil că nu ai alte argumente ...și simți că așa ai ajunge cumva deasupra!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 3 ore, elmar a spus:

Păi cam asta e greșeala pe care o fac mulți modratori de pe acest forum...ei cred că dacă taie și spânzură, căsăpind pe ăla pe care au ei draci...fără să se gândească dacă face dreptate sau doar apără pe unii ( din gașca lui) împotriva unui ”intrus”... 

Ei(moderatorii) speră că (,)  ceilalți care sunt pe forum și văd nedreptatea ...se vor face că nu observă!

Saptamana asta sunt cu femei, deci nu am interes sa fiu deasupra ta. Stiu, stai pe prispa si vorbesti prostii.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 19 minute, doru3160 a spus:

Saptamana asta sunt cu femei, deci nu am interes sa fiu deasupra ta. 

Siigur d-le Doru se pare că și ție trebuie să-ți dau dreptate ...

De fapt...cam mulți pe aici ”au dreptate”...numai eu nu!:95

Editat de elmar
Link spre comentariu
La 25.07.2020 la 9:53, mama a spus:

Și, pe de alte parte, mai sunt și comentariile cusurgiilor de profesie, de obicei pensionari limitați, acriți și plictisiți,

De unde sti tu ca pensionarii sunt limitati si acriti, esti la pensie? Cunoasterea vine de la cei care au acumulat-o, nu de la niste copii care abia au deschis ochii. Sunt pe acest site de multi ani dar nu-mi permit sa prea fac comentarii chiar daca sunt pensionar pentru ca se gasesc niste putzoi care sa te invete ce nici in manuale nu scrie. Urate cuvinte ai scris.:84

Editat de Dan57
Link spre comentariu

Nu eu vreau sa-mi dai dreptate...important e sa intelegi ca atitudinea asta de a generaliza nu aduce nimic constructiv. Intretine atmosfera incordata, si nu se pot solutiona conflicte. Faptul ca tu crezi ca cineva intr-o discutie trebuie sa ''iese deasupra'', spune cam tot despre felul tau de a gandi.

Acum 5 minute, elmar a spus:

De fapt...ca mulți pe aici ”au dreptate”...numai eu nu

Link spre comentariu

Da...și care ar fi rezultatele dacă eu aș nominaliza pe cineva? ...se va schimba ceva !?

Probabil că eu o să fiu ciuca bătăilor ...și ce-i mai grav, forumul va continua să coboare pe pantă! Da...nu are rost să mă lupt cu morile de vânt ...am încercat, dar...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări