gica70 Postat Mai 30, 2021 Partajează Postat Mai 30, 2021 (editat) La 24.07.2020 la 8:57, Radu-radu a spus: amandoua sunt alimentate monofaza si scot trifazic u w v , dar in cazul asta nu am null... Daca nu ai reusit pana acum! Ca sa ai "nul" ar trebui ca alimentarea motorului castomatului sa fie in stea iar generatorul la fel, adica 3X220V. Da mai multe detalii, poze despre castomat si generatoare, sa vedem daca se "pupa". Deasemenea nu ai zis nimic despre bobina de inductie, parametrii. Editat Mai 30, 2021 de gica70 Link spre comentariu
validae Postat Mai 30, 2021 Partajează Postat Mai 30, 2021 Vezi că acel user nu a mai intrat de un an pe aici, cred că a rezolvat până la urmă.... Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 La 30.05.2021 la 2:39, validae a spus: Vezi că acel user nu a mai intrat de un an pe aici, cred că a rezolvat până la urmă.... Am vazut, de aceea am scris: "Daca nu ai reusit pana acum!"! Link spre comentariu
Felis Postat Ianuarie 11, 2022 Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 Toate acele invertoare se alimenteaza in curent continuu de fapt multe din ele au chiar si borne pentru alimentarea in curent continuu de la o sursa externa(se utilizeaza pentru linii de productie unde se doreste o sincronizare intre functionarea echipamentelor deosebita) daca nu se doreste alimentarea prin intermediul redresorului incorporat asa ca pentru a depana asa ceva nu aveti nevoie de o sursa curent trifazic.Asa ca sfatul meu e procurati cel putin datasheetul acelui invertor eventual si caietul de aplicatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum