luciann Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Deci... stiu ca de la placa video se poate scoate semnal spre TV prin SVHS... dar .. de exemplu daca eu vreau sa ma joc.. si pe televizor un sa ruleze un film.... am vreo sansa.. un soft ceva ? :prayer: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 nu cred ca exista un soft pt asa ceva.....poti sa faci chiar tu o proba daca iti merge.....muti bsplay sau programul cu care vizionezi tu filmele in tv si ii dai drumu la film.....si porma iti dai drumu la joc....poate sa ramana jocu pe monitor si filmul pe tv...sau sa se vada jocu si pe monitor si pe tv....mai aiurea mi se pare faptul ca vei fi nevoit sa renunti la un sunet....ori cel de la film ori cel de la joc ca se vor suprapune daca le folosesti pe amandoua odata :( Link spre comentariu
luciann Postat Septembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Da.. dar din pacate TV-u afiseaza acelasi lucru cu monitoru... de asta intrebam daca exista un program care m-ar putea ajuta... deci idei ? :prayer: Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 dacă ai o placă nvidia, vezi prin control panel-ul ei...(eu nu-ţi pot da amănunte suplimentare, că gf2mx-ul meu n-are tv-out sau alte exoticării de genu'...) Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Nu se poate ce vrei tu sa faci, doar daca ai procesor dublu si 2 placi video + multa memorie si de preferat un hdd separat cu filmele. Asta e o ipoteza de-a mea, deci nu stiu daca merge 100%. Link spre comentariu
luciann Postat Septembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Pacat...... :( Link spre comentariu
aeromania Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Se poate , poti urmarii un film si te poti juca. Acum nu stiu in ce masura a calitatii (posibile intreruperi ale filmului sau jocului, depinde cat de complicat este) te lasa sistemul ca si filmele si jocurile mananca ceva resurse. Bifezi din Extend my windows desktop onto this monitor, dupa ce in prealabil ai dat clic pe cel de-al doilea monitor(2, tv-ul tau), si muti asa cum a spus si @extasy 2522 , bsplay pe tv. Extend.... il gasesti in Start>settings>control panel>dislay>settings. Exista si calea mai simpla clic dreapta desktop, proprietati, etc. Pe nvidia merge si din aduceri aminte si pe ati. Link spre comentariu
luciann Postat Septembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Mersi ... voi incerca Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 De obicei merge. Depinde in primul rand de hardware (placa video, procesor, etc.) apoi de drivere de SETARI si nu in ultimul rand de jocul pe care vrei sa il joci si de player-ul pentru film.De ex. eu m-am jucat de curiozitate Starcraft in retea pe monitor in timp ce rulam un film cu zoom player pe iesirea de TV. A mers foarte bine. Am incercat si cu un joc mai recent, cu un first person shooter, cred ca era Far Cry, nu mai tin minte. A mers si ala, dar mai "rupea" imaginea din cand in cand...Sunetul se auzea de la mbele in acelasi timp ceea ce te face sa renunti repede la astfel de teste! :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum