Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Yamaha AX-10

Postări Recomandate

Buna seara!

Stie cineva unde as putea gasii aceasta telecomanda pentru acest amplificator sau daca are cineva pe acasa?  Am cautat pe net si stiu ca arata ca in imaginea de mai jos, in rest nimic altceva.

yamaha-ax-10-92121.jpg

Editat de PKP98
Link spre comentariu

Se poate face rost de originala Yamaha nou-nouta , no problem  , insa este foarte scumpa ...330 Ron mai precis si dureaza minim 14 zile . Sincer sa fiu , nu merita sa dai o caruta de bani pt o astfel de telecomanda , doar daca nu ai ce face cu banii . Sfatul meu sincer este ...asteapta un timp cit de cit rezonabil ...poate are cineva pe Elforum vreuna sh ...iar daca asteptarea va fi in zadar , atunci ma cauti pt ca pot creea aproape orice fel de telecomanda  in IR , echivalenta desigur cu originala ,  de la zero .

Link spre comentariu

Poţi găsi telecomenzi universale care sunt compatibile 100% cu amplificatorul şi costă doar 12 Lei.Caz concret, caută telecomanda Selecline la Auchan şi încearc-o...

Link spre comentariu

La asta nu m-am gandit, o sa incerc mai toate posibilitatile, varianta preferata ramane cea de a gasi o telecomanda originala. 

Ca idee, m-am uitat in interiorul lui si am vazut ca receptorul IR se duce intr-un circuit integrat de la firma NEC. Am cautat si gasit protocolul lor si as putea sa incerc sa fac ceva cu un ATmega, dar cred ca nu se merita. 

Va multumesc la toti pentru solutiile oferite!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări