Vizitator pioneer1986 Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 as vrea sa imi fac un amplificator pt masina!!!ceva sa scoata in jur d 200-300W RMS!cine ma ajuta cu o schema??? :rock: Link spre comentariu
mircea888 Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 tie de fapt iti trebuie o schema de amplificator audio de 300w si o schema de sursa ridicatoare de tensiune pentru amplificatorul ala(tensiune si putere corespunzatoare).ca amplificator vezi AV400. Link spre comentariu
Vizitator Carmaz Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 da de ce nu iti cumperi direct si te chinui sa faci Link spre comentariu
Vizitator pioneer1986 Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 eu vreau sa incerc sa imi fac unu!!!sa vad ce iese!!!alea cumparate le poate avea oricine !vreau sa fine facut d mine!!! :weedman: Link spre comentariu
bolek Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Daca nu ai osciloscop mai bine lasa-te. O sa prajesti ceva piese. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Daca nu ai osciloscop mai bine lasa-te. O sa prajesti ceva piese. nu e deloc incurajator ,si nu cred ca va praji chiar asa multe piese .cauta la sectiunea amplificatoare ceva pe la 200-300W si vezi de ce tensiune ai nevoie la alimentare ,pe urma cauti o sursa SMPS la Alimentatoare(sursa se poate sa nu prea iasa din prima, dupa cum spunea si bolek ).Dar daca nu incerci ...... Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 scheme bune de amplificatoare gasesti AICI iar scheme si sfaturi pentru ridicatoare de tensiune gasesti AICI alte comentari de genul "mai bine lasa-te" sunt total pe langa. Se putea pune problema astfel: "Daca nu ai osciloscop va fi greu de reglat si verificat SMPS-ul" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum