Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatii ecrane

Toni Marginean

Postări Recomandate

Toni Marginean

Salut dragi forumisti!

Stiti pe cineva care repara ecrane? Am cateva televizoare Samsung valoroase care au probleme aleatorii cu dungile pe ecran. Toate sunt LED si ar fi pacat sa le demontez (unul este chiar nou 55NU7300).

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

6

• dan cod

3

• Florinel TV

3

• Costica Tv

2

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

In Cluj nu repara nimeni. Incerca acum cativa ani Victor si cand reusea si aflai pretul renuntai la tv iar cand nu iti lua 50 lei. Fiind 4 tv-uri nu contea distanta important este sa le faca.

Link spre comentariu

Atunci ia legatura cu colegu Costica TV , el a reparat mai multe display-uri si are mana formata, mai repar si eu din cand in cand, cand este nevoie si daca se mai pot repara

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 40 minute, Florinel TV a spus:

Atunci ia legatura cu colegu Costica TV , el a reparat mai multe display-uri si are mana formata, mai repar si eu din cand in cand, cand este nevoie si daca se mai pot repara

Multumesc!

Link spre comentariu
7 hours ago, Toni Marginean said:

Salut dragi forumisti!

Stiti pe cineva care repara ecrane? Am cateva televizoare Samsung valoroase care au probleme aleatorii cu dungile pe ecran. Toate sunt LED si ar fi pacat sa le demontez (unul este chiar nou 55NU7300).

Multumesc!

Daca sunt dungi verticale, trebuie inlocuite anumite drivere SD (folii), pentru treaba asta stiu ca colegul sergionel  are masinarie speciala si executa astfel de lucrari....

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 51 minute, Costica Tv a spus:

Daca sunt dungi verticale, trebuie inlocuite anumite drivere SD (folii), pentru treaba asta stiu ca colegul sergionel  are masinarie speciala si executa astfel de lucrari....

Am sa incerc sa-l contactez si merg pana la dansul. Multumesc!

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 1 oră, Florinel TV a spus:

Ok ma bucur ca pana la urma se poate rezolva

Ok m-a sunat si merg pana la Bucuresti cu ele.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
2 hours ago, dan cod said:

Asa este. Super băiat. 

Corect !!, e si meserias de nota 10 si ajutator, ma ajutat in privat....., e un om cu caracter deosebit cum rar mai intalnesti......merita toata stima....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări