Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mergeti la votari ?

Postări Recomandate

Acum 21 minute, NICA a spus:

Si pe deasupra verificarea cu termoscanerul a tuturor la intrare.

Dar daca vede vreo 30 ca au temperatura nu au voie sa intre sa voteze democratic ?

Verificarea cu "termoscanerul" e usor relativa. Am testat asa ceva si nu era echipamente chiar ieftin, sistemul complet depaseste pretul unui autoturism decent.

De ce nu relativa? Personalele care au stat in caldura / soare si au facut efort, mai ales daca ai mai multe Kg, ajung foarte usor la 37.3 gradeC.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, NICA a spus:

De ce sa ai ultima intrventie aici , nu pe noi esti suparat si nici noi pe tine.

Pentru simplu motiv ca se deturneaza subiectul .

Se incerca formarea unui curent de opinie si multe altele , care este departe de realitate .

Toate ocolind adevarul .

La cum evolueaza raspandirea virusului si la ce masuri se iau  nici un politican nu a spus ca ar fi mai bine sa amane alegerile pana la domolirea situatiei .

Lipsa totala de plan de masuri ,organizare si toata logistica impusa de situatie pentru alegeri .

Nu uitati ca numarul de cazuri creste alarmant .

Se gandesc cum am spus doar la voturi , chiar daca baga tara in coma .

Ei vor fi alesi .

Sunt navetist cu serviciul .

In trenurile CFR nu exista distantare , nu poarta toti masca .Sunt studenti care calatoresc cu 0 lei biletul si devin obraznici cand li se spune de masca , etc .Se vand toate biletele nu cum este recomanda 1 din 2 locuri .

Nu o sa asigure nimeni conditiile strict necesare in sectiile de votare .

Credeti ca la alegeri o sa fie altfel decat la biserica cu hramul ?

Suficiente motive sa nu te duci la vot , facand abstractie de convingerile mele .

Link spre comentariu
Acum 25 minute, razvan-l1 a spus:

Lipsa voturilor POATE DUCE LA schimbarea calitatii morale a celor care sunt pe liste .

De fapt e cam singurul lucru care poate duce catre ceva ce am ajuns sa visam .

Neparticiparea masiva la vot le va spune celor de pe liste ca nu sunt doriti si ca trebuie sa se intoarca la prasit si cules .

Atata timp cat sunt alesi pot fi injuarti in gura mare , nu le pasa deloc .

Ultima interventie aici .

Iti respect punctul de vedere dar personal cred ca e gresit. Personal, aproape de fiecare data am zis: NU MAI MERG SA VOTEZ ! Nu am cu cine si ii bag in pi.... pe toti. 

Insa "Neparticiparea masiva la vot le va spune celor de pe liste ca nu sunt doriti si ca trebuie sa se intoarca la prasit si cules ." asta e doar in conceptia noasta, in realitate cei de pe liste vor spune " nu au iesit la vot? Inseamna ca nu le pasa si putem face ce avem noi chef, de ales tot o sa fim alesi pentru ca altfel nu se poate".

Link spre comentariu
1 oră în urmă, razvan-l1 a spus:

Nu stiu cat de des esti dus la biserica dar sa stii ca in parohia noastra oamenii respecta intocmai si la timp (ca in armata!) toate indicatiile parintelui.

Link spre comentariu
Acum 41 minute, Stefan a spus:

- obligativitatea purtatii masii, in mod corect, fara exceptii;

- obligativitatea dezinfectarii pe maini, la intrare si iesire, a votantilor;

- obligativitatea dezinfectiei periodice a personalului din comisie si a stampilei de vot;

- culoare stricte de intrare / iesire si respectarea distantei fizice de 2m;

Ai uitat de prezența premierului la fiecare secție de votare, ministrul de resort, Pompierii și un sobor de preoți.

Fursecuri ?

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Stefan a spus:

Inseamna ca nu le pasa si putem face ce avem noi chef, de ales tot o sa fim alesi pentru ca altfel nu se poate".

Sau poate le pasa, dar nu de soarta actualilor politicieni, care daca ar fi aruncati la cosul de gunoi al istoriei, ar fi prea putin. Ar trebui fiecare sa dea socoteala pt mandatul lui, pt mizeriile facute. Cum au dobandit averile pt 3 generatii, nu sa ne povesteasca ca s-au lasat de fumat si de baut. Analfabeti catapultati pe functii inalte, care sa ne decida viitorul copiilor, si care imediat dupa alegeri rasplatesc parazitii din partide cu functii bine platite, pt sprijinul primit. Refuz sa mai particip la circul asta, cata vreme pe liste apare doar acelasi tip de candidat. Dar nu indemn pe nimeni sa faca la fel. Fiecare e liber sa decida ce face cu votul lui, de asta nu inteleg de ce ii doare pe unii ce fac eu cu al meu.

Link spre comentariu

Toți votanții să fie carantinati două săptămâni să nu avem un nou val.

Tușul ștampilelor să fie certificat biocid și după folosirea buletinului de vot, acesta să fie aruncat la cos in deplină siguranță.

Link spre comentariu

Domnilor, glumim si noi, ce naiba.

Fiecare face ce crede de cuvinta fara prea multe explicatii. Eu de fapt nu votez ca am fobie de stampile si cabina aia de vot, claustrofob fiind prin excelenta.

Link spre comentariu
46 minutes ago, Stefan said:

Insa "Neparticiparea masiva la vot le va spune celor de pe liste ca nu sunt doriti si ca trebuie sa se intoarca la prasit si cules ." 

Absenteismul la vot este o certitudine la fiecare tur de scrutin si cei de pe liste nu sunt deloc deranjati de asta. ciuma rosie se roaga la fiecare scrutin sa fie cat mai mare absenteismul ca sa culeaga cat mai multe scaune cu acelasi numar de voturi. Eu zic ca una este sa nu te duci la vot si alta sa ai la un scrutin 40-45% din buletinele de vot anulate. In cazul unei anulari masive sigur vor aparea optiuni pe cand in cazul absenteismului dupa cum se vede nu apare nimic nou sub soare. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, razvan-l1 a spus:

Nu o sa asigure nimeni conditiile strict necesare in sectiile de votare .

Suficiente motive sa nu te duci la vot , facand abstractie de convingerile mele .

deci dv. recomandati sa nu mearga lumea la vot pentru ca presupuneti ca sectiile de votare nu vor fi amenajate corespunzator??? sau pentru ca trenurile sint aglomerate?

eu cred ca riscul va fi maxim pentru membri sectiei de votare, care vor sta in interior ore in sir, nu pentru alegatori!

vad ca si pe un forum tehnic se incearca mai voalat sau mai direct sa se convinga lumea sa nu voteze!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări