Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mergeti la votari ?

Postări Recomandate

Acum 38 minute, Marian a spus:

Doru fa un exercitiu de imaginatie.

Pe motiv ca nu ne place oferta niciunul dintre Romani nu mai merge la vot.

Dar nu numai atât...cat de păgân ortodox sunt, ma rog sa se întâmple asa ceva, și pana acum nimic, din cauza teoriilor unora cum ca ne pierdem anumite drepturi. Ar fi cea mai mare palma trasa în ceafa groasa a clasei politice. E firesc sa fie asa cum e acum, pt ca în calitate de candidat la o funcție aducătoare de venituri și privilegii, trebuie sa ia multe șuturi și lupe în cur ca sa fie sprijinit politic. Odată votat, prima sarcina este nu sa se ocupe de funcția ocupata, ci sa se achite de datoriile către cei care l-au sprijinit. Îl doare fix în pix de ce ai votat tu, eu sau altul. De 30 ani vedem asta, și de fiecare data ne îmbătam cu apa rece ca acum va fi altfel. Nu va fi. Cu actuala clasa politica nu va fi. Dau scris, și ne auzim peste alți 30 ani dacă ajungem sănătoși. Mai mare pedeapsa decât lipsa voturilor care sa-i facă pe ei jupani cu drepturi depline, crede-mă, nu exista.

PS- de asta nu o sa vezi un candidat curat  cu intenții bune de a tăia raul de la radacina. Pe asta nu-l sprijină nimeni, ba mai mult, ii dau la picioare pana îl scot din cursa, și pe liste ajung doar marionete politice.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Merg la vot doar daca o sa fie organizat totul ca la carte. Ce inseamna ca la carte?

- obligativitatea purtatii masii, in mod corect, fara exceptii;

- obligativitatea dezinfectarii pe maini, la intrare si iesire, a votantilor;

- obligativitatea dezinfectiei periodice a personalului din comisie si a stampilei de vot;

- culoare stricte de intrare / iesire si respectarea distantei fizice de 2m;

Link spre comentariu
Acum 35 minute, Marian a spus:

Altul care gaseste motive inchipuite sa nu voteze.

Mai sunteti multi? :rade:

Cititi sau recititi ce-a scris dl @franzm 

Dacă tu ai motive sa votezi, eu nu am nimic împotriva. Dar ma mir de ce vrei sa ne convingi ca musai trebuie sa votezi, indiferent ce e pe lista aia. E ca și cum ma duc la crâșmă, cer menu-ul și pe lista am 3 feluri de ciorba cu fasole. Asta e, cui ii place s-o mănânce, dar nu înțeleg de ce se simt datori sa-mi spună ca trebuie sa-mi placa și mie. Mie nu-mi place, și am dreptul sa o spun...care e problema?   Pana nu apare pe lista ceva care sa-mi placa, nu mănânc, sau merg la alta crâșmă.

Da Mariane, am încercat reteta lui @franzm 30 ani, și nu a mers. Am votat totdeauna raul cel mai mic. Zic ca e vremea sa mai incercam si altceva...la nesimțire sa răspundem cu nesimțire, nu sa întoarcem și celalalt obraz.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Îl doare fix în pix de ce ai votat tu, eu sau altul. De 30 ani vedem asta, și de fiecare data ne îmbătam cu apa rece ca acum va fi altfel. Nu va fi. Cu actuala clasa politica nu va fi. Dau scris, și ne auzim peste alți 30 ani dacă ajungem sănătoși. Mai mare pedeapsa decât lipsa voturilor care sa-i facă pe ei jupani cu drepturi depline, crede-mă, nu exista.

Lipsa voturilor POATE DUCE LA schimbarea calitatii morale a celor care sunt pe liste .

De fapt e cam singurul lucru care poate duce catre ceva ce am ajuns sa visam .

Neparticiparea masiva la vot le va spune celor de pe liste ca nu sunt doriti si ca trebuie sa se intoarca la prasit si cules .

Atata timp cat sunt alesi pot fi injuarti in gura mare , nu le pasa deloc .

Ultima interventie aici .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 3 minute, razvan-l1 a spus:

Atata timp cat sunt alesi pot fi injuarti in gura mare , nu le pasa deloc .

Ultima interventie aici .

De ce sa ai ultima intrventie aici , nu pe noi esti suparat si nici noi pe tine.

Votul este o problema capitala pentru tot poporul cu toate mizeriile politrucilor. Peste tot e la fel dar trebuie sa comunicam , poate ne mai constientizam.

Cu atat mai mult in actuala situatie de sanatate.

Link spre comentariu
12 minutes ago, doru3160 said:

Am votat totdeauna raul cel mai mic. Zic ca e vremea sa mai incercam si altceva...la nesimțire sa răspundem cu nesimțire, nu sa întoarcem și celalalt obraz.

Este cea mai proasta solutie sa raspunzi la nesimtire cu intoarcerea celuilalt obraz. Nesimtitii se inmultesc fix pe aceasta realitate: omul intoarce si celalat obraz. 

Putem incerca si altceva insa acum fiind pandemie nu pot sa indemn pe nimeni sa mearga la vot ... pentru a anula votul. Eu cred ca in prima faza anularea masiva a votului va indica o responsabilizare a electoratului si un semn ca se poate trece la faza a doua: propunerea de candidati apolitici (la nivel local se poate face asta) care sa fie interesati doar de interesele oamenilor. Normal, va fi o lupta lunga, insa se poate ajunge la capatul tunelului.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări