Vizitator Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Acum 15 minute, Thunderer a spus: Nu votezi, nu ai dreptul sa critici alesul dupa votare. Ei,nu... Ca doar n-oi fi masochis sa-l votez, constient fiind de ce hram poarta, ca apoi sa-l critic. Poate ca la voi in Canada o fi altfel, dar pe aci e un sistem care functioneaza identic de fiecare data iar noi o luam cand prin dos, cand prin gura si cel mai des in mana. Inca avem un sistem medical cu sincope serioase reformat de fiecare data cand vin ceilalti. La fel si invatamantul. Sistemul fiscal parca e facut sa te scoata din sarite. Toate sistemele informatizate ale statului functioneaza ca un cur pictat, inca n-am reusit sa facem niste autostrazi sau drumuri expres intre si prin principalele regiuni. Cumparam armament la mana a doua Si multe altele... Iar tu imi spui ca n-am dreptul sa critic daca nu votez? Dar am voie sa critic daca platesc dari la stat pe trei firme, sau care ar fi criteriul pe baza caruia s-o pot face? Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Nu stiu de unde ma stii tu, insa vad multi "resuscitati" in ultima vreme care stiu chestii de ani de zile de pe forum. Va e rusine de "viata" precedenta? Clone poate?! Evident ca nevotand pe nimeni nu are cum sa fie ales altul decat hotul arhicunoscut. Nevotand pe altul, simplifici alegerea hotului arhicunoscut. Aia cu "toti sunt hoti" este alta scuza. Ai zice ca numai hoti sunt in România, atunci ma intreb unde sunt cei cinstiti, in afara de cei de aici de pe forum? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Votează tu dacă ții morțiș, eu nu votez. Dacă nu-ți faci veacul pe aici, ferice de tine, dar nu-mi da astfel de sfaturi valabile oriunde în altă parte dar nu aici și acum. Asta-i clasa politică votată de proștii satului. De altfel, opțiuni ciuciu. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 (editat) Acum 5 ore, Thunderer a spus: Aia cu "toti sunt hoti" este alta scuza. Ai zice ca numai hoti sunt in România, atunci ma intreb unde sunt cei cinstiti, in afara de cei de aici de pe forum? Iar ești offtopic. Tema este dacă mergem la vot, nu vad de ce ar trebui să-ți dam socoteala pt asta. Părerile tale vis a vis de asta nu cred ca interesează prea multa lume, asa ca mai bine sa rămânem la subiect. Uite-așa se mai duce naibii un subiect, pt ca nu se taie din fașă discuțiile pe lângă. Editat Iulie 21, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Acum 7 ore, Thunderer a spus: Nu votezi, nu ai dreptul sa critici alesul dupa votare. Replica asta am auzito rostita de unii aserviti . Cine esti tu sa ne spui ce drepturi avem si ce nu avem ? Eu nu votez de ani buni , am buletinul "alb pe spate ". E cumva discriminare ? Link spre comentariu
Dan57 Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Acum 12 ore, NICA a spus: Mergi totusi la vot ? Absolut Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 16 minutes ago, razvan-l1 said: Cine esti tu sa ne spui ce drepturi avem si ce nu avem ? Fara suparare insa daca intr-adevar nu votezi pe nimeni atunci chiar nu ai dreptul sa critici pe nimeni dintre politicieni. Si ca sa fiu la subiect, am mers mereu la vot, o voi face in continuare, e ceva normal, cu cat prezenta este mai mare cu atat reprezentativitatea este mai mare. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Acum 7 minute, Marian a spus: Fara suparare insa daca intr-adevar nu votezi pe nimeni atunci chiar nu ai dreptul sa critici pe nimeni dintre Și de ce ma rog frumos? Dacă ofertele nu sunt pe plac, am voie sa nu votez nici o varianta, dar asta nu înseamnă ca nu pot spune ce nu-mi convine la fiecare în parte. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Acum 18 minute, Marian a spus: Fara suparare insa daca intr-adevar nu votezi pe nimeni atunci chiar nu ai dreptul sa critici pe nimeni dintre politicieni. Democratia e putin altfel . Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 (editat) Democratia nu e doar sa ceri, ci sa si oferi minimul posibil ce ti se cere. Democratia e sa-ti exprimi puterea de decizie prin vot. Ai dreptul sa nu o faci, insa iti asumi pierderea dreptului de a critica alesii. Daca nu intelegi asta inseamna ca nu intelegi democratia. Doru fa un exercitiu de imaginatie. Pe motiv ca nu ne place oferta niciunul dintre Romani nu mai merge la vot. Zi-mi te rog ce se intampla atunci? Editat Iulie 21, 2020 de Marian Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Acum 2 minute, Marian a spus: Ai dreptul sa nu o faci, insa iti asumi pierderea dreptului de a critica alesii. Daca nu intelegi asta inseamna ca nu intelegi democratia. De unde e luata asta ? E doar o morala nescrisa ! Doresc ca odata cu pierderea dreptului de a critica sa pierd si obligatia de a plati dari . Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Amesteci mere cu pere doar sa-ti justifici dezinteresul. Vrei sa ti se ofere totul dar sa nu faci nimic... Fie cum zici, lungim offtopicul fara rost. Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 21, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2020 Puneti problema doar politic , amagiri , dezamagiri , simpatii, antipatii, etc. Dar faptul ca atingi stampila aia atinsa de sute de persoane inainte , atingi pixul ca sa semnezi , astepti la rand sa intri in cabina ? Sigur , riscul de a incasa virusul e mare. Mergi cu masca si manusi dar si asa nu esti pe deplin ferit. Socotiti si problema asta ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Acum 6 minute, NICA a spus: Mergi cu masca si manusi dar si asa nu esti pe deplin ferit. Socotiti si problema asta ? Asta a fost ideea de inceput a topicului. Repet nu merg , conditiile actuale sunt un motiv in plus . Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Si la aprozar stai la coada. Dar asta nu te împiedica sa mergi acolo. Timp de decenii românii s-au plâns ca nu pot vota liber, iar acum, când au posibilitatea s-o faca, cauta pretexte sa se sustraga de la aceasta datorie cetateneasca. Pentru ca mai apoi sa se plânga ca, vezi doamne, ni i-au împus altii pe cei iesiti câstigatori. Ca daca am fi fost întrebati, altfel ar fi iesit rezultatul, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate