Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mergeti la votari ?

Postări Recomandate

Să se voteze între ei că noi oricum le tot încurcăm ploile și tot pe capul nostru pică pisania.  Ei își încasează salariile indiferent de ce rahat fac, noi nu.

Link spre comentariu
Chiar acum, flomar60 a spus:

Eu ma duc...dar cred ca anulez votul....pun stampile pe toti!....ma mai gandesc....

Ar fi pacat sa te expui unei posibile,probabile,infectari / virusari doar pentru o anulare. Ar fi un vot de blam dar cui i-ar pasa ?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, flomar60 a spus:

Eu ma duc...dar cred ca anulez votul....

Nici eu nu cred ca merita  efortul si riscul doar pt atat.   Sigur or sa se descurce si fara votul meu...si asa pe liste apar numai panarame, si prin anulare nu rezolv nimic, tot iese un prostovan din cei de pe lista. Oamenii de valoare nu incap pe listele lor, am vazut asta de 30 ani incoace. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, GEO 53 BN a spus:

Eu am o dilema mare cit ''casa poporului''!

Daca ma duc nu-i bine!  Daca nu ma duc iar nu-i bine !

Ce mama naibii sa fac in acest caz?

Sa-i duca duca dracu-n spinare pe toti

Eu zic ca e bine in ambele situatii, depinde cum pui problema.:rade:

Link spre comentariu

Partea proasta e ca nu stiu cati primari actuali sau candidati de primari merita sa fie votati.Or fi 10% din total?

Cel mai rau ma "zgaraie" pe creier armata de consilieri.Habarnisti cu salarii grase...Sunt cu nemiluita pana si in comune.S-a inventat un sistem in Romania care asigura,ca o sinecura,posturi pentru fomistii partidelor...

Nu cred ca merg la vot.In Severin nu prea are niciun candidat viziune spre viitor.Eram singurul oras din RO cu strazile total astfaltate,noi.Acum se taie astfaltul la greu.Se baga gaze...

Link spre comentariu

Nu votezi, nu ai dreptul sa critici alesul dupa votare. Cum nu-ti exprimi opinia la votare, apoi e simplu sa critici dupa.

Cei mai multi dintre cei care nu voteaza, sau anuleaza votul, o fac ca sa nu aiba "mustrari de constiinta dupa". Insa e doar o scuza. 

Link spre comentariu

Aici parca era vorba de ce face fiecare, nu sa judecam ce fac altii. Daca nu votez, si am motive sa critic, o voi face. Cui nu-i place, sa ma dea in judecata. La modul generic vorbind, trebuie sa votez un hot, ca sa-l pot critica atunci cand fura?

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări