NICA Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 In 27 septembrie sunt alegerile locale. In actuala situatie mergeti la vot ca alegatori ? Dar in comisia electorala ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Indiferent de situație nu merg la vot. Până acum nu mi-a demonstrat nimeni că politica este pentru țara. Cum am avut "onoarea" să cunosc destui politicieni, demnitari, foști și actuali, n-am de gând să fiu părtaș moral la înscăunarea vreunuia. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Ar merita boicotate alegerile, din toamna, cu toate ca nici asa nu-i chiar normal! La cit transpira politicienii, ca treburile sa mearga cum trebuie, in tara, mai ca n-ar trebuia mers la vot. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 (editat) ........daca va fi prin corespondenta......da......la cum se misca treaba nici peste 10 ani nu se rezolva.....plus scaderea birocratiei in toate locurile si nivelele.... editat ( ma gandeam la online ,dar am scris corespondenta....) Editat Iulie 20, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 (editat) Daca votul va fi online, iar guvernul va asigura fiecarui cetatean al tarii , cetatean cu drept de vot, cate un laptop si acces la internet, veti vota? In aceste conditii, eu voi vota. Achizitia imi va fi necesara si la scoala, pentru ca in invatamant nu se va distribui nimic in sfera IT. Editat Iulie 20, 2020 de PINTI Link spre comentariu
Dan57 Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Votul prin corespondenta este cea mai mare inselatorie, poate fi manipulat foarte simplu. Eu as interzice asa ceva. Si as mai interzice votul celor din Diaspora, de ce sa-mi dirijeze mie viata unii care nu stau aici, sa voteze unde stau. Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 20, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2020 Acum 11 minute, Dan57 a spus: Votul prin corespondenta este cea mai mare inselatorie, poate fi manipulat foarte simplu. Eu as interzice asa ceva. Si as mai interzice votul celor din Diaspora, de ce sa-mi dirijeze mie viata unii care nu stau aici, sa voteze unde stau. Mergi totusi la vot ? Link spre comentariu
Faker Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Ma duc, e dreptul meu. Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 (editat) Acum 13 minute, Faker a spus: Ma duc, e dreptul meu. Si ce beneficii iti aduce acest drept? Editat Iulie 20, 2020 de PINTI Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Acum 5 minute, Faker a spus: Ma duc, e dreptul meu. Avem destule drepturi, uzam de ele în mod egal, apropo de vot și beneficiarul acestui drept pe care ți-l exerciți ? Și eu mi-aș dori să votez, dar cu cine? Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Acum 2 ore, MOD a spus: Indiferent de situație nu merg la vot. Până acum nu mi-a demonstrat nimeni că politica este pentru țara. Cum am avut "onoarea" să cunosc destui politicieni, demnitari, foști și actuali, n-am de gând să fiu părtaș moral la înscăunarea vreunuia. Da...cred că ai dreptate, dar, problema e că de înscăunat, se va înscăuna oricum ...cineva! Chiar dacă la vot nu vor veni decât familiile candidaților. Și pe urmă ne vom mira cum dracu au ajuns toți netoții în fruntea unei localități sau în parlamentul țării! Nu mai vorbesc că odată aleși ...să vezi ”reforme” în care ei își vor mări veniturile, iar nouă, ne va mai lua un rând de piele!Cam asta s-a întâmplat după alegeri...Nimic bun ...pentru majoritatea cetățenilor ... Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 (editat) Asta este marea intrebare. CU CINE? Editat Iulie 20, 2020 de PINTI Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 (editat) Acum 15 minute, PINTI a spus: Asta este marea intrebare. CU CINE? Eu votez de 12 ani cu resemnarea. Am incercat tot ce s-a putut pana in 2008...fara psd. Am votat inclusiv udmr-ul (desi nu sunt ungur) in cretinatatea mea ca ceva se va schimba.....m-am resemnat cu politica. E ca si cum vrei sa inveti lumea sa nu mai poarte masca in zilele actuale. Editat Iulie 20, 2020 de fluffy37 Link spre comentariu
icar Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Tara arde si baba se piaptana!!!! Si aici ma refer strict la politicieni. Alegerile se pot amina fara probleme, alta e bataia pestelui. PSD- ul a pasat mita moarta, a se citi starea de urgenta, in ograda PNL-ului, sperind ca acesta sa se erodeze. Si au facut tot ce le-a stat in putinta, a se vedea deviziile CCR. Asta e un aspect. Pe planul doi, ma rog, defapt pe primul plan!, sunt BANII. Banii europeni, care vin moca, parte fara sa-i dăm inapoi. Si PSD nu vrea sa renunte la o asemenea pleașca! Ca atare au inceput lupta electorala, voind cu orice pret alegeri electorale. La o prognoza de 1500 imbolnaviri pe zi. (Sa dea Domnul sa fie doar o prognoza, vad ca azi am scazut binisor la licitatie, doar putin peste 600). Adica, nimic nu conteaza cind politicienii vor ciolanul! Nu, nu merg la vot, sa se spele cu el pe cap! Daca lucrurile merg in continuare asa, ar fi chiar inconstienti sa tina scrutinul! De parca a vazut cineva politicieni constienti! Link spre comentariu
Postări Recomandate