Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doza pickup

ice felix

Postări Recomandate

Va salut! Am primit anul trecut de la un prieten din Polonia un pickup sub forma de gramofon. Imi place mult designul insa din pacate pickupul este o chinezarie, a avut si acul indoit a trebuit sa-l indrept. Chiar si asa sunt momente cand sare discul. Stie cineva daca se poate inlocui doza, daca ar merge eventuak alta mai buna sau macar sa gasesc una identica? Repet stiu ca este o chinezarie insa designul chiar imi place, plus ca este lemn carcasa nu plastic.

IMG_20200108_113430.jpg

IMG_20200108_113400.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ice felix

2

• aurel70

2

• validae

1

• Nostalgic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutare!

Pentru inceput ar trebui demontata doza din aparat si vazut ce serie are (model, etc) si dupa aceasta puteti cauta la magazinele dedicate de exemplu aici. Mai sunt si alte magazine on line, aflati intai modelul. nu se poate afla din poza. Bafta!

Editat de aurel70
Link spre comentariu

Salutare! Cei de la electronicservice nu lucreaza pana pe 31 iulie. Ar trebui totusi intai sa se incerce demontarea dozei si sa vedem ce anume trebuie cautat. Incercati cu mare atentie ca nu cred sa fie turnata acolo...puneti poze cat mai detaliate, intrebati, si veti primi ajutor. bafta!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am incercat sa o scot, am scos mai intai partea rosie cu acul, apoi am incercat sa scot doza, a iesit imediat doar partea de sus, adica capacul negru, si am ajuns la interiorul ei, probabil nu trebuia sa se intample asta ci sa iasa cu totul. Din pacate nu iese si pace partea neagra de jos, parca ar fi lipita, mi-e frica sa nu rup ceva. Ma rog am montat la loc si acum vad ca nu mai sare. 

https://drive.google.com/file/d/1VZ-sDEfhSA7eLhJjBs7jO0x_l1WptSLb/view?usp=sharing

La 20.07.2020 la 15:35, Nostalgic a spus:

Multumesc chiar apare si aparatul meu in lista lor si anume Platinium RP-013C.

Link spre comentariu

Trebuie trasă în faţă doza ca să iese din mufă.Introdu o şurubelniţă fină între braţ şi partea neagră a corpului dozei, marcată R şi L şi împinge doza afară.

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări