simson Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Acum 1 oră, DanM a spus: Cred ca stiu: Alama se poate coroda precum cablajele imprimate. As face textul prin metoda press&peel si apoi corodata tabla... Mai elegant prin laser, comandat de program din PC, astfel incat literele sa iasa in relief. Link spre comentariu
florinapostol Postat Octombrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Acum 26 minute, popa marius a spus: Felicitari si din partea mea @florinapostol ! Mulțumesc! Link spre comentariu
florinapostol Postat Octombrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Acum 2 ore, DanM a spus: Cred ca stiu: Alama se poate coroda precum cablajele imprimate. As face textul prin metoda press&peel si apoi corodata tabla... Asa a fost facut. Link spre comentariu
DanM Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 La 27.10.2020 la 18:40, simson a spus: Mai elegant prin laser, comandat de program din PC, astfel incat literele sa iasa in relief. Corect, dar... iese mult prea perfect. Carcasele din vremea respectiva(1920-1940) nu aveau margini asa perfect decupate... Plus patina timpului... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum