Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator Phono +corerector de ton + pre linie

florinapostol

Postări Recomandate

1 oră în urmă, florinapostol a spus:

Sint aproape gata cu carcasa preamplificatorului . Mai trebuiesc citeva miini de lac dar cred ca la primavara cind va fi mai cald.

Felicitari,intr-adevar o realizare de exceptie,asta inseamna emotie si suflet in ceea ce faceti!:31 va asteptam si cu alte proiecte de acest gen.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, LMOlimpiu a spus:

Felicitari,intr-adevar o realizare de exceptie,asta inseamna emotie si suflet in ceea ce faceti!:31 va asteptam si cu alte proiecte de acest gen.

Va multumesc! 

Daca mai aveti timp poate ma mai ajutați cu trafurile pentru urmatorul proiect. SE cu lampa SRS551. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, florinapostol a spus:

Va multumesc! 

Daca mai aveti timp poate ma mai ajutați cu trafurile pentru urmatorul proiect. SE cu lampa SRS551. 

Cu mare placere,ati facut o alegere excelenta,este o lampa superba mai ales in modul trioda in care puteti sa obtineti cu usurita >12W...15W si o distributie armonica asemanatoare cu 300B,acest tub este mult peste KT 120 sau altceva de acest gen este extrem de apropiat ca putere de KT150 poate ceva mai bun,o transconductanta >=18mA/V,uG2-G1 >=20 si Pda=60W nu sunt parametri de neluat in seama,recomand configuratia trioda!

Vedeti aici un exemplu frumos,o capodopera in domenu!

https://www.flickr.com/photos/x-tremebass/12724968563/in/photostream/

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

Felicitari, se vede pasiunea in realizare fara graba, atent la detalii.Observ imbinari si fixare socluri fara sa se vada cap de surub. Carcasa este din MDF sau lemn masiv?

Chiar acum, simson a spus:

Felicitari, se vede pasiunea in realizare fara graba, atent la detalii.Observ imbinari si fixare socluri fara sa se vada cap de surub. Carcasa este din MDF sau lemn masiv? Ceva dimensiuni de gabarit daca e posibil.

Link spre comentariu
Acum 41 minute, simson a spus:

Felicitari, se vede pasiunea in realizare fara graba, atent la detalii.Observ imbinari si fixare socluri fara sa se vada cap de surub. Carcasa este din MDF sau lemn masiv?

Multumesc! 

Ma bucura aprecierile dvs. 

Carcasa este din placaj de 12mm furniruit cu cireș. Dimensiuni L 390 mm/ l 300mm/ î 100mm. Ornamente de alamă 

Editat de florinapostol
Link spre comentariu
Acum 14 minute, Defro a spus:

Pe viitor încearcă să renunți la lacuri. Folosește uleiuri.

Danish oil poate fi un început. 

Pina azi nu stiam de Danish oil. Din ce am citit rapid pe net pare ok. 

Multumesc! 

Link spre comentariu

Frumoasa realizare , ce-mi place mai mult : stil retro , prelucrarea marginii in jurul VU-metrului ,butoane scufundate ,  etichetele de alama , apropo ,inscriptia ex POWER cum a fost realizata ?

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Усилитель a spus:

Frumoasa realizare , ce-mi place mai mult : stil retro , prelucrarea marginii in jurul VU-metrului ,butoane scufundate ,  etichetele de alama , apropo ,inscriptia ex POWER cum a fost realizata ?

Cred ca stiu: Alama se poate coroda precum cablajele imprimate. As face textul prin metoda press&peel si apoi corodata tabla...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări