wbg_1000 Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Ziua buna! Am acest TV care cumva (nu ma intrebati cum ) a fost udat cu apa. Efectul il vedeti in poze. Imi poate explica cineva ce ar putea avea un asemenea efect? Este vreun scurt/componenta arsa sau cumva a urcat apa capilar in panel? Multumesc. Link spre comentariu
valivoi Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Pare sa fie aceeasi situatie ca cea din link ,cat despre metoda prezentata nu ma pot pronunta daca face bine sau nu ecranului, rugam cei mai experimentati sa comenteze metoda, 1 Link spre comentariu
wbg_1000 Postat Iulie 17, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2020 Acum 22 minute, valivoi a spus: Pare sa fie aceeasi situatie ca cea din link ,cat despre metoda prezentata nu ma pot pronunta daca face bine sau nu ecranului, rugam cei mai experimentati sa comenteze metoda, Multumesc, deci cumva a urcat apa in panel. Eu ma gandeam la uscatorul de par dar pare idee mai buna in clip. Link spre comentariu
Den Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Daca ai probleme cu lenea se usuca singur in functionare.Am avut si eu bleasca un lcd.Am avut noroc ,nu au ramas urme vizibile.Se desface ecranul,se usuca foile,se pune la loc si cam atat. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 Problema nu e când se usucă, ci dacă umezeala rămasă a afectat sau va afecta conexiunile cu panelul.De aceea e necesară demontarea urgentă a ecranului cu mare atenţie şi uscarea foliilor umede.Trebuie verificată şi starea conexiunilor panelului, cu o lupă puternică fiindcă umezeala nu are întotdeauna efecte imediate, dar sigur are... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum