muz1ca Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Salut. Am si eu o problema cu acest amplificator îmi licare becul de la hdmi și nu ii mai pot face nimic am incescat și resetare dar degeaba. mulțumesc Link spre comentariu
muz1ca Postat Iulie 17, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2020 Am încercat și eu asta dar tot asa face.Ma gandeam dacă îl pot anula cumva ca oricum nu folosesc hdmi-ul Link spre comentariu
okean Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 Cu sau fara HDMI, va trebuie o memorie (noua) 24c16 programata cu " dumpul " necesar ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 Incearca cu o memorie noua goala . Link spre comentariu
muz1ca Postat Iulie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2020 Si cu cablu și fara cablu tot asa face, oricum eu nu l-am folosit niciodată cu hdmi. Deci pana la urma trebuie schimbat chip-ul. mulțumesc de ajutor Link spre comentariu
muz1ca Postat Iulie 20, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2020 salut. Am înlocuit memoria cu una gola dar tot aceeași problema apare. Am văzut ceva tutoriale pe YouTube ca se poate copia după cel vechi Link spre comentariu
muz1ca Postat Iulie 21, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2020 salut Am încercat azi sa copi cipul dar nu îl detectează de nici o culoare. De unde as putea face rost de dumpul necesar? Link spre comentariu
okean Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 Aici se pare ca-l gasiti, dar va trebuie cont... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum