Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor DVB-S2 HD SMART404 satelit pentru freesat Romania

aurel70

Postări Recomandate

Salutare!

Nu am mai reusit sa intru pe net o bucata de timp, fiind prins cu altele...Sunt in Com. Nistoresti, jud Vrancea, mai exact Podu Schiopului. Eu am inteles de la colegii de forum ca as fi pe astra 1H (19,2 gr. est) Am sa incerc sa fac niste poze ecranului TV in timp ce se afiseaza programul TV si satelitul. Stima!

Link spre comentariu

Salutare!

Am facut cateva poze ecranului TV (scuze pentru calitatea profesionala a acestora) incercand sa prind si meniul cu puterea si calitatea semnalului.

DSC01748.JPG

DSC01749.JPG

DSC01750.JPG

DSC01751.JPG

DSC01752.JPG

• Inca nu am incercat sa reglez antena, trebuie sa demontez televizorul sa-l duc afara.
Link spre comentariu

Salutare!

Si eu as vrea, dar nu prea vrea decodorul ori satelitul sau antena....habar nu am...la parametrul FEC nu am acces.

DSC01754.jpg

DSC01755.jpg

DSC01756.jpg

DSC01757.jpg

DSC01758.jpg

Editat de aurel70
completare raspuns
Link spre comentariu

Nu deranjează cu nimic că nu se poate seta parametrul FEC, receptorul îl alege in mod automat. Până nu reglati antena in poziția corectă nu veti reuși nimic; dacă nu vă descurcați singur solicitați ajutor aici pe forum, poate cineva din zonă va poate ajuta.

Link spre comentariu

Am hotarat sa iau o antena mai mare si alt receptor, care sa mearga sigur cu cartela de la freesat, (Connax). Am auzit ca LNB-urile Inverto sunt bune....asa o fi? Multumesc.

Link spre comentariu

@alexy, se vede ca sunteti pasionat si extrem de priceput in domeniu. Eu m-am limitat la a cumpara o antena de 80 cm, un LNB  High gain (cum mi-ati sugerat) si un alt receptor Amiko Mira. Cu ajutorul unui om binevoitor si priceput, am reusit sa prindem posturile trimise in pachetul Freesat , cu cartela conax.Receptorul pe care il aveam eu nu e compatibil cu codarea conax, nu deschide programele freesat cu ajutorul cartelei..Multumesc mult pentru rabdare si sprijin tuturor colegilor. Spor la mestereala!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări