aurel70 Postat Iulie 21, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2020 Salutare! Nu am mai reusit sa intru pe net o bucata de timp, fiind prins cu altele...Sunt in Com. Nistoresti, jud Vrancea, mai exact Podu Schiopului. Eu am inteles de la colegii de forum ca as fi pe astra 1H (19,2 gr. est) Am sa incerc sa fac niste poze ecranului TV in timp ce se afiseaza programul TV si satelitul. Stima! Link spre comentariu
aurel70 Postat Iulie 22, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2020 Salutare! Am facut cateva poze ecranului TV (scuze pentru calitatea profesionala a acestora) incercand sa prind si meniul cu puterea si calitatea semnalului. Inca nu am incercat sa reglez antena, trebuie sa demontez televizorul sa-l duc afara. Link spre comentariu
alexy Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Dupa cate se vede in poza penultima , prinzi si Eutelsat 16A Link spre comentariu
aurel70 Postat Iulie 23, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2020 Asa banuiam si eu insa nimic romanesc, pe 11512 nu e nimic. Link spre comentariu
alexy Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Trebuie sa prinzi, verifica exact cum este in poza frecventa Link spre comentariu
aurel70 Postat Iulie 24, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2020 (editat) Salutare! Si eu as vrea, dar nu prea vrea decodorul ori satelitul sau antena....habar nu am...la parametrul FEC nu am acces. Editat Iulie 24, 2020 de aurel70 completare raspuns Link spre comentariu
val Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Nu deranjează cu nimic că nu se poate seta parametrul FEC, receptorul îl alege in mod automat. Până nu reglati antena in poziția corectă nu veti reuși nimic; dacă nu vă descurcați singur solicitați ajutor aici pe forum, poate cineva din zonă va poate ajuta. Link spre comentariu
aurel70 Postat Iulie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2020 Am hotarat sa iau o antena mai mare si alt receptor, care sa mearga sigur cu cartela de la freesat, (Connax). Am auzit ca LNB-urile Inverto sunt bune....asa o fi? Multumesc. Link spre comentariu
alexy Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Da , LNB-urile inverto sant bune , eu iti sugerez sa iei LNB Inverto Black Ultra Single 0.2 dB Link spre comentariu
aurel70 Postat Iulie 29, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2020 Multumesc @alexy , din acesta am sa cumpar. Link spre comentariu
alexy Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 uite , aici si arabii din egipt si multi au facut ,inventia mea si au fost foarte multumiti de receptia satelit http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=2395289 http://satelit-info.com/phpBB3/viewtopic.php?f=138&t=1863 http://satelit-info.com/phpBB3/viewtopic.php?t=1849 Link spre comentariu
alexy Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 dar tu sa nu faci , modificarile care leam facut la lnb , daca ai antena Ofset, eu am facut modificari pentru antena parabolica Link spre comentariu
alexy Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 motorul meu , care invarte antena parabolica Link spre comentariu
alexy Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 am facut o gramada de teste , pe multe Lnb-uri si feedhornuri http://satelit-info.com/phpBB3/viewtopic.php?f=138&t=2814 1 Link spre comentariu
aurel70 Postat August 2, 2020 Autor Partajează Postat August 2, 2020 @alexy, se vede ca sunteti pasionat si extrem de priceput in domeniu. Eu m-am limitat la a cumpara o antena de 80 cm, un LNB High gain (cum mi-ati sugerat) si un alt receptor Amiko Mira. Cu ajutorul unui om binevoitor si priceput, am reusit sa prindem posturile trimise in pachetul Freesat , cu cartela conax.Receptorul pe care il aveam eu nu e compatibil cu codarea conax, nu deschide programele freesat cu ajutorul cartelei..Multumesc mult pentru rabdare si sprijin tuturor colegilor. Spor la mestereala! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum