Spitfire Postat Septembrie 23, 2007 Partajează Postat Septembrie 23, 2007 Azi am cumparat din targ un radio fabricat de "Electronica"-nu scrie nicaieri altceva, are o lampa EBF80 sparta, una lipsa, celelalte doua sunt sterse, iar redresoarea este EZ80. Il puteti recunoaste? :drinkers: Link spre comentariu
ALEKS Postat Septembrie 23, 2007 Partajează Postat Septembrie 23, 2007 Imi pare rau ca nu cunosc modelul dar am vazut si utilizat asa ceva la viata mea. Mi se pare un aparat frumusel daca e reconditionat si adus in parametri. Felicitari pentru achizitie.ALEKS Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 23, 2007 Partajează Postat Septembrie 23, 2007 Nu scrie pe nicaieri un cod, ceva? Pe sasiu? Nu mai are placa de pfl din spate? Acolo scria modelul. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2007 Nu, nu scrie nimic, doar pe placuta de aluminiu fixata pe sasiu scrie "Electronica Seria 16/42269.Atat.Placa de carton presat lipsea.EBF80 este echivalenta cu EBF89???Tubul care lipseste cu desavarsire ar putea fi EL84, vad ca acolo ar fi locul finalei... Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 23, 2007 Partajează Postat Septembrie 23, 2007 vad ca acolo ar fi locul finalei...nu vrei sa vedem si noi? poate il va recunoaste cineva dupa sasiu .... Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Septembrie 23, 2007 Partajează Postat Septembrie 23, 2007 Azi am cumparat din targ un radio fabricat de "Electronica"-nu scrie nicaieri altceva, are o lampa EBF80 sparta, una lipsa, celelalte doua sunt sterse, iar redresoarea este EZ80. Il puteti recunoaste? :drinkers:cred ca este o varianta de carmen 3 (de fapt sunt 99% sigur). Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2007 iata cum arata din spate. Presupusa lampa finala, care zic eu, ar putea fi EL84, se afla in spatele redresoarei EZ80, ambele avand soculul lipit de o placa de pertinax. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2007 l-am identificat pe obraznic: este Carmen 1:mersi Florin :drinkers: Talciocarul a bagat tot sasiul intr-o alta caseta, de la un radio aproape identic, dar fara ochi magic-in spatele redresoarei EZ80 asta ar trebui sa fie :un EM80!Caseta lu` asta ar trebui sa aiba o fanta in panoul frontal, pt."ochishor".Am pus un EBF89, in locul celui spart(multumesc Mojnost!), dar deocamdata se aude doar un zgomot de motocicleta...condul dublu de filtraj era epuizat complet, nu avea nici un micro, am pus doi de 100uF/400V, fara ochi magic merge oricum, si 100uF paralel cu 300 ohmi era dus... Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2007 L-am facut, merge ok, un pic de brum la volum redus, in rest perfect. :supz: prinde multe posturi pe scurte.Zgomotul de motocicleta era de la doua fire care stateau in aer,in loc sa fie lipite la secundarul trafului de iesire, unul la masa celalalt printr-o rez. de 1 Mohm la tubul final ECL82. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum