norad Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 (editat) Va salut, Televizorul Grundig Davio model T 55 4101 MV, sasiu CUC 2103 prezinta descarcari la transformatorul de linii (in zona de unde pleaca firul catre tub). Transformatorul a mai fost schimbat; nu are nici o eticheta lipita pe traf. As dori sa-mi indicati de unde se poate achizitiona un traf linii pentru acest sasiu si din experienta dumneavostra, daca mai merita reparat. Editat Iulie 14, 2020 de norad Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 Adapteaza unul, te iei dupa schema Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 (editat) HR8878, FBT40993, dar nu cred ca se mai gasesc Editat Iulie 14, 2020 de Gabriel_S Link spre comentariu
norad Postat Iulie 15, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2020 (editat) Am gasit traful vechi, schimbat prin 2003 sau 2004, la cateva luni dupa ce TV-ul a iesit din garantie. O sa mai caut dupa codurile de mai sus. Editat Iulie 15, 2020 de norad Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Este HR6686 https://www.donberg.ie/catalogue/line_output_transformers_tv/29221-031.57.html Link spre comentariu
norad Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 Am gasit un traf adaptat pe un sasiu Lifetec. Nu am gasit informatii despre transformator. Cred ca e ceva rusesc: HPB1-1A (posibil caractere rusesti NRV1-1A). As vrea sa-l adaptez pe sasiul CUC2103. Poate stie cineva schema trafului din imagine. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Ce ati postat nu este codul transformatorului de linii ci a ansamblului de potentiometri focalizare/screen. Trebuie sa fie pe traf sau miez alta inscriptionare. Link spre comentariu
norad Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 Asa e. Aveti dreptate. Cred ca e TDS-25 (ТДС-25). Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Din ce tabele am salvate ar fi echivalent cu HR7709 dar trebuie sa verificati corespondenta pinilor: https://www.hrdiemen.com/reparation/flyback/scheme/7709 Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 la vremea lor adaptam fel si fel de trafuri,stiu ca unui vecin i.am pus un traf recuperat de pe ,,thomas,, ,,kokusai,, o comanda pentru acel traf grundig depasea 100lei , erau alte vremuri ,aveam multe placi crt si acum mai am cateva zeci,tineam ambele placi in fata ,cea ce avea nevoie de traf si cea ,,donatoare,si vedeam exact ce face fiecare pin,tensiuni,masa,colector,alimentare,filament,video,abl,bv....comparam sa fie apropiate ca tesiuni si ,,potcoava,, si unde era cazul in montam suspendat cca 1 cm,cu fire groase litate bine izoate,unde se potrivea pe ,,potcoava,, decuplam si refaceam cablajul,era o placere sa vezi minunea(multi considerau ca nu se face asa ceva,dar ei suflau clientului unpret de mai puneai ceva si luai unul nou,si clientul ajungea la mine)era mai greu la cele cu corectie este vest,acolo mai greu cu modificarea,de multe ori ajungeai la comanda de traf,si pentru carcotasi va spun ca un traf linii in acele vremuri costa ,nu 20-30lei cat ajunsesera chinezariile ce dadeau de multe ori fel si fel de defecte pe imagine,sau cum am prins unul ce intr-o saptamana sa umflat precum un balon,pur si simplu a fiert,cred ca avea spire in scurt din fabrica,sau bobinaj mai subtire decat era necesar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum