Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JTC Model GTODDP-AS43N

paun nelu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paun nelu

14

• Florinel TV

8

• gabiTV

2

• profimex

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La RT sa fie bifat asa 

User

Boot1

Boot2

EXT_CSD

1,8V

selectezi nandul SDINBDG4-8G_ISP din lista 

cand dai write selectezi EMMC_DG4008_ROM1_000000000000_0001D21D0000.bin , si il scrie tot, acest eMMC a fost salvat cu Z3X Easy JTAG de un rus

Link spre comentariu

:rade: T-ia dat eroare ca nu ai alimentat eMMC cu tensiuni externe 1,8v si 3,3v, tu ai alimentat din RT si din aceasta cauza nu a mers scris

Link spre comentariu
Acum 4 ore, paun nelu a spus:

am doua surse reglabile  cu lm2577 din care alimentez cu 1,8si 3,3/ nu scriu pt  prima data / naiba sa-l ia de ce a dat eroare 

Sunt unele emmc-uri care sunt mai sensibile si din aceasta cauza da eroare, trebuie incercat toate variantele pana merge, eu le stiu mersul lor, eu am facut cu doua stabilizatoare de 1,8v , 3,3v si alimentat din sursa de 5v 600ma, daca nu vrea alimentez din laptop prin usb cu 5v, si daca tot nu vrea atunci alimentez acele staburi din sursa de laboratot, pe RT nu l-am alimentat niciodata prin mufa externa care o are , ei spun asa, daca trebuie alimentezi RT extern cu 9 V- 12V maxim 500ma, am sa incerc si asa cand am ocazia si timp liber

Link spre comentariu

buna ziua

sa scris emmc-ul si cu rt si jetag /am bagat softul pe usb  si singura parte buna este ca l-am adus la defectul cu ,care a venit 

se restartea za continuu. presupun ca softul pe usb nu-i ok!!

Link spre comentariu
La 24.07.2020 la 15:44, paun nelu a spus:

buna ziua

sa scris emmc-ul si cu rt si jetag /am bagat softul pe usb  si singura parte buna este ca l-am adus la defectul cu ,care a venit 

am gasit soft pe usb ok inclusiv tc lui fct

https://www.rserv.ro/download/tft218468-2/?wpdmdl=513&ind=1580107892490    este de nei 43ne5505  TFT218468

Editat de paun nelu
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
La 24.07.2020 la 15:44, paun nelu a spus:

buna ziua

Bună ziua. Sunt și eu curios cât a durat rescrierea emmc-ului la dumneavoastră ? Eu am scris cu riff box și a durat 18 ore.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări