Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trimeri

mac01

Postări Recomandate

Cumpar condensatori variabili tip piston cu surub de reglaj...capacitatea minima 0,8-1pF....capacitatea maxima poate avea valori intre 5-20pF. Tensiunea de lucru de la 160V in sus. Doresc produsele sa fie noi, adica nefolosite.

Cantitatea dorita ar fi de 50 bucati. Atasez o poza cu un model de trimer (romanesc)....dar accept si altele, mai de calitate.

Multumesc.

IMG_8989.jpg

Editat de mac01
Link spre comentariu

Mare atentie cu acest tip de trimer, se intrerupe pelicula externa de argint la capete (cel cald sau cel rece) mai ales atunci cand sunt lipiti in montaj. Deasemenea partea mobila, surubul, face contact aiurea cu acea agrafa.

Editat de gica70
Link spre comentariu
Acum 2 ore, mac01 a spus:

Stiu ca sunt prosti, de aceea vreau noi...trebuie sa inlocuiesc multi care deja au probleme.

De noi sunt prosti, am verificat!

Link spre comentariu

Stiu ca sunt prosti de noi....dar din 50 de bucati cred ca gasesc 30 bune, ca de fapt atat imi trebuie.

@ndor 

Daca nu gasesc, o sa trec la adaptari ca n-am incotro....dar eu sper sa gasesc. Speranta moare ultima.

Editat de mac01
Link spre comentariu

De gasit,posibil sa gasesti .

Problema era si de pret .

Arunca un ochi pe Farnell sau Mouser pentru tipul asta de trimer .

Si eu am cautat si cind am vazut cotatia , era sa fac infarct . :)

Astia de regula sunt folositi infrecvete mari .

Link spre comentariu

Tu de ce crezi ca (,) caut asa ceva In Ro? La Digi-Key, Farnell, Mouser m-am uitat de mult........se gasesc, dar la niste preturi de intepenesti...zici ca sunt facuti din aur!

Am gasit pe un site din America la 1,5 dolari bucata, identici ca forma cu cei romanesti.....dar nu stiu daca trimit si in Ro. Am sa le pun o intrebare....daca pana la urma nu gasesc pe la noi. 

Asa arata...aproape la fel cu cei romanesti.

ctp-h16_lg.jpg

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu sunt buni...capacitatea minima trebuie sa fie macar 1pF.

Daca mai vezi ceva trimite-mi te rog link-ul in privat...sa nu zica ceva moderatorul  ca abuzez de topic...n-avem voie decat un up pe zi, de discutii nici vorba.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut,

Eu am comandat niste trimeri la     www.distrelec.com   si am vazut ca aveau o varietate mare de modele , vezi poate gasesti.(siteul din Austria)

Editat de Craciun
Link spre comentariu

Stiu...i-am gasit si eu pe nemtalai...dar la 3-4 euro bucata ma las pagubas.

Am gasit la 0,48 euro bucata (peste 30 de bucati).....daca nu gasesc in tara pana la urma cumpar de acolo....dar nu stiu daca trimit si in Ro. Astia sunt de prin Spania.

https://www.rf-microwave.com/en/philips/2222-808-51109/variable-capacitor-trimmer-2-5-22/cvf-37/

Editat de mac01
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări