Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recondiționate amplificator 200W AP 0

Postări Recomandate

Acum 5 minute, sla a spus:

Amplificator mono cu doua transformatoare, parca scrie si "canal1", ""canal 2"...

Da este mono,un transformator este pentru ieșirea pe boxe,amplificatorul functioneaza la puterea precizată doar ca imi arde din prefinali fiind BD681 si BD682.

Acum 3 minute, florinmar a spus:

Se vede dela o posta ca e o putere,stereo adica doar etaje fine are 2x200w

Cele două canale alimenteaza acel transformator de ieșire.

Link spre comentariu

ELPRO.SA, zice netul, este o firma de produse electronice profesionale, s-a desprins din Electronica Industriala.

Nu stiu daca mai exista sau nu, ei detin documentatia acestui produs. Dupa cum se vede are iesire de difuzoare (4ohmi) si iesire de linie de 100V, pentru transmitere de putere pe distante mari, la boxe cu transformator. De aceea are traful acela mare de iesire.

Nu stiu daca are cineva documentatia, poate cineva care a lucrat acolo.

Oricum, succes!

Link spre comentariu

Ce te mai doare mana sa cauti cu Goo!!!!

https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6807-schema-amplificator-200w-ap200/

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

OLeleX:       

Descriere
Amplificator de putere, romanesc, de 200 W sinus, efectivi, audio sau radioficare ( pe linie de 100 Vef.) - produs de fosta Electronica Industriala ( ELPROF S.A.- dupa revolutie )
Aspect ingrijit, dezafectate din instalatie de radioficare functionala.
Caracteristici tehnice foarte bune ( HI-FI ), protectii multiple electronice sau clasice ( sigurante ).
Stationare -greutate apox. 20 kg/buc. Contin transformator toroidal de dimensiuni mari ce detine aprox. 80% din greutatea statiei !
Carcasa din panouri tabla metalica pe sasiu metalic !
Descrierea producatorului :

AMPLIFICATOR 200 W - AP 200

Destinatie:

Amplificatorul de audio frecventa este destinat sa asigure sonorizari de putere, putand debita 200W. Poate fi utilizat in sonorizari de intreprinderi, unitati de invatamant, sali de cultura, sali de sport, stadioane sau hoteluri.

Caracteristici tehnice:

- Tensiunea de alimentare : 220 V/50 Hz/+/-10%

- Puterea de iesire : -min 200W pe 4 ohmi/audio
-200W/100Vef (50 ohmi)-linie de radioficare

cele doua iesiri sunt comutabile

- Intrare simetrica cu o sensibilitate mai buna de: 1,55 Vef

- Distorsiuni armonice: max 0,5%

- Caracteristica de frecventa: 40-16.000Hz cu neuniformitate max de
3dB

- Raportul semnal zgomot : min 81dB

- Protectie electronica la suprasarcina

- Indicator optic de depasire nivel

Link spre comentariu

Corect !! El este stereo practic. Nu vad de ce sa aiba cate 6 tranzistori pe cate un canal si sa fie mono. Sunt practic doua module mono tipic celor de la Electronica Industriala. Ei foloseau radioatoare si canale separate. Nu de alta, dar am detinut una de 60w cu preamplificator separat, doar ca ei aveau cate 4 tranzistori pe canal. Avea tranzistori  td 747/8 si mi se arsese un canal si gasisem ceva inlocuitori de tip nou de tip bdw cu pini, nu daia capsulati vechi. Intradevar, tanc, morman de fiare, 17 kg.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări