Radiotelegrafist Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Va salut domnilor colegi,va rog sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui amplificator,Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 (editat) Amplificatorul este mono si este prevazul cu finali 2N3773 Editat Iulie 13, 2020 de Radiotelegrafist Link spre comentariu
sla Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Amplificator mono cu doua transformatoare, parca scrie si "canal1", ""canal 2"... Link spre comentariu
florinmar Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Se vede dela o posta ca e o putere,stereo adica doar etaje fine are 2x200w Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 5 minute, sla a spus: Amplificator mono cu doua transformatoare, parca scrie si "canal1", ""canal 2"... Da este mono,un transformator este pentru ieșirea pe boxe,amplificatorul functioneaza la puterea precizată doar ca imi arde din prefinali fiind BD681 si BD682. Acum 3 minute, florinmar a spus: Se vede dela o posta ca e o putere,stereo adica doar etaje fine are 2x200w Cele două canale alimenteaza acel transformator de ieșire. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 Uitați dovada ca este mono,poza cu capacul din spate Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Nu-i amplificator din ala pentru biserici ce scoate 100V ( optional ) pe iesire ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 Nu stiu pentru ce a fost destinat dar aveti dreptate are ieșire opțională Link spre comentariu
sla Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 ELPRO.SA, zice netul, este o firma de produse electronice profesionale, s-a desprins din Electronica Industriala. Nu stiu daca mai exista sau nu, ei detin documentatia acestui produs. Dupa cum se vede are iesire de difuzoare (4ohmi) si iesire de linie de 100V, pentru transmitere de putere pe distante mari, la boxe cu transformator. De aceea are traful acela mare de iesire. Nu stiu daca are cineva documentatia, poate cineva care a lucrat acolo. Oricum, succes! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Ce te mai doare mana sa cauti cu Goo!!!! https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6807-schema-amplificator-200w-ap200/ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> OLeleX: Descriere Amplificator de putere, romanesc, de 200 W sinus, efectivi, audio sau radioficare ( pe linie de 100 Vef.) - produs de fosta Electronica Industriala ( ELPROF S.A.- dupa revolutie ) Aspect ingrijit, dezafectate din instalatie de radioficare functionala. Caracteristici tehnice foarte bune ( HI-FI ), protectii multiple electronice sau clasice ( sigurante ). Stationare -greutate apox. 20 kg/buc. Contin transformator toroidal de dimensiuni mari ce detine aprox. 80% din greutatea statiei ! Carcasa din panouri tabla metalica pe sasiu metalic ! Descrierea producatorului : AMPLIFICATOR 200 W - AP 200 Destinatie: Amplificatorul de audio frecventa este destinat sa asigure sonorizari de putere, putand debita 200W. Poate fi utilizat in sonorizari de intreprinderi, unitati de invatamant, sali de cultura, sali de sport, stadioane sau hoteluri. Caracteristici tehnice: - Tensiunea de alimentare : 220 V/50 Hz/+/-10% - Puterea de iesire : -min 200W pe 4 ohmi/audio -200W/100Vef (50 ohmi)-linie de radioficare cele doua iesiri sunt comutabile - Intrare simetrica cu o sensibilitate mai buna de: 1,55 Vef - Distorsiuni armonice: max 0,5% - Caracteristica de frecventa: 40-16.000Hz cu neuniformitate max de 3dB - Raportul semnal zgomot : min 81dB - Protectie electronica la suprasarcina - Indicator optic de depasire nivel Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 (editat) Va multumesc domnule miticamy,sa inteleg ca am achiziționat ceva de calitate Editat Iulie 13, 2020 de Shambala Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Este un amplif dublu canal legat in punte....cu cateva modificari se poate transforma intr-unul stereo....am si eu unul functional....plus mixerul aferent.... Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 (editat) Corect !! El este stereo practic. Nu vad de ce sa aiba cate 6 tranzistori pe cate un canal si sa fie mono. Sunt practic doua module mono tipic celor de la Electronica Industriala. Ei foloseau radioatoare si canale separate. Nu de alta, dar am detinut una de 60w cu preamplificator separat, doar ca ei aveau cate 4 tranzistori pe canal. Avea tranzistori td 747/8 si mi se arsese un canal si gasisem ceva inlocuitori de tip nou de tip bdw cu pini, nu daia capsulati vechi. Intradevar, tanc, morman de fiare, 17 kg. Editat Iulie 13, 2020 de Shambala Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 Am si eu mixerul dar l-am dezmembrat din motive estetice. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 Nu o sa umblu in ele pentru ca am două si le pot folosi in varianta stereo daca este nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum